Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții! Totul, după despărțirea de Tate

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/07/2018, 20:46
Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții! Totul, după despărțirea de Tate GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a fost fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții. Totul s-a întâmplat în acest weekend, mai exact, după despărțirea de Tristan Tate, bărbatul cu care a avut o relație de nici o lună.

Dacă este din nou singură, Bianca  nu este scăpată din ochi de nimeni. Așa se face că blondina a fost în cluburile de pe litoral, în acest weekend, iar acolo a avut o compania foarte plăcută. ”Long time no see ?but here we are ?? @maticiuc_codin ✅? #lovemyfriends #happy #saturday #party” (n.r. ”Mult timp de când nu ne-am mai văzut, dar iată-ne aici!”), a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii în care apare alături de Codin Maticiuc.

Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat alături de celebrul Codin Maticiuc, un bărbat dorit de foarte multe femei din showbiz-ul de la noi. Acesta o ține în brațe, iar blondia zâmbește confortabil alături de el. Bianca a postat imaginea pe 22 iulie, la ora 1.24 dimineața. Fanii au fost uimiți să o vadă în compania celebrului blogger, dar au salutat această întrevedere, sfătuind-o pe Bianca să revină totuși la tatăl copilului ei, Victor Slav.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×