Bianca Drăguşanu, în stare gravă! Roşcata a ajuns DE URGENŢĂ la spital!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/07/2015, 16:31
Bianca Drăguşanu, în stare gravă! Roşcata a ajuns DE URGENŢĂ la spital! GALERIE FOTO

In aceasta dimineata, Bianca Dragusanu a ajuns de urgenta la spital, acuzand stari de voma si dureri de stomac. Ei i s-a facut o edoscopie, iar rezultatul a fost de-a dreptul socant. Mai mult, in timp ce se afla in spital, roscata si-a luxat mana.

Dietele draconice, stresul si programul incarcat au rapus-o pe Bianca Dragusanu. In aceasta dimineata, roscata a ajuns de urgenta la spital, pentru ca se simtea foarte rau, iar durerile de stomac devenisera aproape insuportabile. Astazi, in jurul orei 13, Bianca a fost externata, iar imaginile surprinse de CANCAN.ro sunt de-a dreptul socante.

Bianca

Fosta sotie a lui Victor Slav a fost luata de o buna prietena, iar la iesirea din spital, ea de abia se tinea pe picioare si a putut merge pana la masina numai sustinuta.In orele petrecute la clinica privata, Bianca a fost supusa unui set de investigatii amanuntite, pentru a se putea determina care este motivul pentru care vomita tot ceea ce mananca.

AI ŞTIUT? CÎT TREBUIE SĂ DUREZE O PARTIDĂ DE SEX! MEDICII AU DECIS!

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

Ar putea ajunge din nou pe masa de operatie!

Rezultatele au facut-o pe vedeta sa izbucneasca in lacrimi, care va fi nevoita sa faca tratament cel putin sase luni pentru a se pune pe picioare: „De cateva zile, Bianca vomita tot ceea ce mananca. Nu se poate odihni, este epuizata. Astazi i s-a efectuat o edoscopie sub anestezie generala, iar rezultatul a reliefat faptul ca ea sufera de ulcer duodenal. Situatia este cu atat mai grava cu cat, in urma cu doua luni, Bianca a fost operata tot de ulcer, insa boala a recidivat.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

 

Va fi nevoita sa tina o dieta stricta si sa faca tratament, pentru ca, altfel, va ajunge, din nou, la operatie. Anestezia nu i-a priit deloc. Se simte rau, tremura. Se va odihni si isi va reveni”, a declarat un apropiat al vedetei, pentru CANCAN.ro.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×