Ilie Balaci a murit. GALERIE FOTO cu nepoții fotbalistului. Atanas semăna izbitor cu el

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
21/10/2018, 17:57
Ilie Balaci a murit. GALERIE FOTO cu nepoții fotbalistului. Atanas semăna izbitor cu el GALERIE FOTO
Ilie Balaci și-a iubit enorm nepoții

Ilie Balaci a murit, duminică, după ce a suferit un infarct, la vârsta de 62 de ani. Marele fotbalist era un familist convins, își adora soția, își iubea nespus fetele și își diviniza nepoții. Din căsnicia cu Eugen Trică, Lorena Balaci i-a dăruit tatălui său doi nepoți, pe Hristu și Atanas, de 18 și respectiv 13 ani. Liana Balaci s-a căsătorit cu Adrian Ungur și au împreună o fetiță, pe Eveline, care acum este în vârstă de 3 ani.

Ilie Balaci vorbea mereu cu patimă despre familia sa. Pe Dana, soția lui, a cunoscut-o în clasa a noua și de atunci au rămas alături. Lorena Balaci a povestit duminică, după ce a ajuns la Craiova, că tatăl ei se temea de moarte și că și-a dorit foarte mult să moară înaintea soției lui pentru că nu ar fi putut supraviețui fără ea. Iată că i s-a îndeplinit dorința, dar parcă prea devreme și prea brusc…

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Ilie Balaci era un familist convins, își iubea enorm nepoții
Ilie Balaci era un familist convins, își iubea enorm nepoții

Nepoții lui Ilie Balaci îl adorau. Atanas a moștenit pasiunile lui

Dacă fiul cel mare al Lorenei cochetează mai mult cu partea artistică, Atanas s-a dedicat fotbalului, la fel ca bunicul său. Acesta nu numai că i-a ”furat” pasiunea pentru sportul cu balonul rotund, însă a moștenit și trăsăturile sale fizice. Băiatul seamănă izbitor cu Ilie Balaci, iar mama sa l-a sunat pe marele fotbalist, cu o seară înainte de marea tragedie, pentru a-i spune că fiul ei va juca la Under 17. Vestea l-a bucurat nespus pe Ilie Balaci, care însă nu a mai apucat să îl vadă pe teren.

Eveline, fetița Lianei Balaci, este prințesa familiei
Eveline, fetița Lianei Balaci, este prințesa familiei

Fetița Lianei Balaci era răsfățata familiei. Printre cei doi băieți ai Lorenei, Eveline era prințesa bunicului și nu de puține ori acesta o alinta spunându-i așa. Puteți vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS, cât de mult semănau nepoții cu Ilie Balaci.

Lorena Balaci are doi băieți. Cel mic îi calcă pe urme marelui fotbalist
Lorena Balaci are doi băieți. Cel mic îi calcă pe urme marelui fotbalist

Ilie Balaci, dezamăgit de FRF, după ce i-au umilit nepotul

Fiul Lorenei Balaci a fost umilit în timpul unui meci, după ce fusese convocat la naționala under 15. Mama lui, Lorena Balaci, a povestit prin ce a trecut în timpul unui meci, iar ”numele Balaci”, așa cum ea însuși l-a invocat, nu a lăsat-o să nu își strige nemulțumirea care cu siguranță a fost și a ”minunii blonde din fotbalul românesc.

”Mandria pe care am avut-o cand mi-au convocat copilul la lotul national under 15 mi-a fost umbrita astazi cand mi-am dat seama ca in Romania zilelor noastre orice este posibil…. Au fost convocati 44 de copii din toata tara, care au fost impartiti in 4 echipe de cate 11, avand cate un antrenor coordonator, plus principalul tehnician coordonator. Ieri s-au jucat 2 meciuri, urmand ca astazi castigatoarele sa joace intre ele, iar pierzatoarele de asemenea. Copilul meu a jucat intr-o echipa care ieri a castigat, urmand ca azi sa joace impotriva celeilalte echipe castigatoare. Sedinta tehnica de dimineata nu anunta ce avea sa urmeze… Din cauza ca s-au accidentat doi atacanti pe ultima suta de metri, s-a stabilit ca Ati sa joace o repriza si la una din echipele pierzatoare de ieri, iar la pauza urma sa se schimbe si sa joace la echipa lui de ieri. Asa s-a si intamplat…iese copilul la pauza, se schimba in echipamentul galben cu care urma sa joace in al doilea meci, cand un antrenor vine si ii spune sa se imbrace la loc in celalalt echipament ca va juca tot meciul. Si aici incepe toata mizeria….in locul lui Ati, in echipa in care trebuia sa joace el initial, vine sa joace un copil care nu a fost convocat in lotul de 44, un copil care toata saptamana nu s-a antrenat la Buftea, un copil care nu a fost la selectiile precedente la Tarlungeni, un copil chemat din parc sau din pat sau poate de la play station, doar pentru ca el e legitimat la FCSB. Eu m-am dus la Buftea la 11.30 sa-mi vad copilul jucand in meciul in care trebuia sa joace….si imi gasesc baiatul plangand, spunandu-mi ca in locul lui joaca altcineva… Cum sa ii explic eu unui copil de 14 ani toata situatia? Pentru toate lacrimile copilului meu voi cere explicatii in ordine ierarhica domnilor Geolgau, Stoichita si Burleanu! Incetati o data cu mizeriile la FRF!!! Va burdusiti buzunarele si portofelele pe lacrimile copiilor! Numele de Balaci pe care il port ma face sa lupt pentru dreptate!”, a scris Lorena.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×