Ilie Balaci în ultima noapte în viață. VIDEO din clubul din Craiova

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/10/2018, 14:47
Ilie Balaci în ultima noapte în viață. VIDEO din clubul din Craiova GALERIE FOTO
Ilie Balaci a murit! Legenda fotbalului și-a petrecut ultima seară în viață într-un club din Craiova

Legenda sportului Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie. Iată cum și-a petrecut ultima noapte în viață. Poți vedea mai jos VIDEO din clubul în care a petrecut pentru ultima dată ”minunea blondă” a Craiovei. Pe scurt, Ilie Balaci a încetat din viață subit, în această dimineață. Conform reprezentanților ISU Dolj, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09:04, de la locuința fotbalistului. La fața locului s-a deplasat un echipaj însoțit de un medic. Din nefericire, aceștia au găsit victima în stop cardio-respirator.

Zeci de minute în șir, medicii i-au executat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. ”În jurul orei 09.40, a fost anunțat apelul la 112. Imediat la locuința de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului”, s-a arătat în comunicatul ISU Dolj.

Ilie Balaci, în ultima noapte de viață!

Ilie Balaci în ultima sa zi de viata
Ultima fotografie cu Ilie Balaci în viață, din clubul în care și-a petrecut ultima seară, alături de afaceristul Siclitaru Robert

Toată lumea fotbalului, și nu numai, este în stare de șoc de când a fost declarat decesul legendei. Mai marii acestei sfere transmit gânduri pline de tristețe și condoleanțe familiei care a suferit o pierdere, dar și lumii, care acum a rămas fără un om ce a ridicat România pe partea sportivă. Însă, ce a provocat moartea lui? La această întrebare încă sunt dubii, dar ce se poate povesti mai departe este cum și-a petrecut ”minunea blondă” a Craiovei ultima seară din viața sa.

Conform indiciilor găsite chiar pe Facebook, legendarul și-a trăit ultima zi din viață în Craiova, așteptând meciul din această seară cu FCSB, timp în care a decis să iasă într-un club local, cu afaceristul Robert Siclitaru. Omul de afaceri a făcut câteva fotografii cu Balaci, care au apărut imediat pe rețelele de socializare. În poze, antrenorul părea extrem de slăbit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×