Ilie Balaci a murit. Ce avere a lasat în urmă „minunea blondă” din Craiova

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/10/2018, 13:56
Ilie Balaci a murit. Ce avere a lasat în urmă „minunea blondă” din Craiova GALERIE FOTO
Ilie Balai a murit! Ce avere avea acesta?

Ilie Balaci a murit! Mulți se întreabă acum ce avere a lăsat în urmă supranumitul ”minunea blondă” din Craiova. Marele om al lumii sportului a încetat din viață astăzi, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani. Legenda fotbalului a căzut brusc în această duminică, urmând ca, la scurt timp, să i se declare decesul. Însă, cum a început drumul lui în sfera sportului? Ilie Balaci a pornit numai cu reușite în lumea sportului. Mai apoi, acesta a plecat în Tunisia,  a activat ca tehnician, în Maroc, Arabia Saudită, Kuweit, Emiratele Arabe Unite sau Qatar.

Acolo Ilie Balaci a încercat să demonstreze ce era el de fapt, după ce se retrăsese prea devreme din cariera de fotbal. ”Minunea blondă” și-a dat ultima suflare la spitalul din Craiova. Acesta a făcut infarct, iar, de atunci, lumea sportului este în stare de șoc. Universitatea Craiova a postat un mesaj plin de durere pe pagina sa oficială de Facebook. ”Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! NU TE VOM UITA NICIODATĂ, ILIE BALACI!“, se arată pe pagina de Facebook. Mesajele pline de tristețe încep să curgă de la aflarea îngrozitoarei vești. Unul dintre cei care au comentat scurt pe baza acestui subiect este Gică Hagi. Colegul său a mărturisit că vorbele sunt de prisos în acest moment. ”Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense. Odihnește-te în pace, Ilie Balaci!”, a transmis Gheorghe Hagi

Ilie Balaci a murit! Ce avere avea acesta
Fotografie surprinsă într-unul dintre momentele memorabile ale lui Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit! Ce avere avea ”minunea blondă” a Craiovei?

Curioșii acum se întreabă însă care este averea sa. Așa că, ce a lăsat Balaci în urmă pe Pământ, în afară de performanțele sale sportive? După cum spuneam mai sus, acesta a plecat în Emiratele Arabe Unite, după o perioadă îndelungată în care a antrenat în zona Golfului. Potrivit wowbiz.ro, Ilie Balaci nu a ascuns niciodată sumele pe care le primea la final de lună. ”La început, aveam salariu de 10.000 de dolari pe lună şi m-am rugat ca toată viaţa să traiesc  cu salariul ăsta.

Ilie Balaci a murit! Ce avere avea acesta
Legenda fotbalului Ilie Balaci, pe teren

După ce am cucerit trofee, am trecut la alt nivel, la 100.000 de dolari pe lună”, a declarat pentru sursa citată mai sus legenda fotbalului. Iar, până la finalul vieții lui a tot strâns. Din informațiile care circulă în presă, fostul mare fotbalist avea o avere care consta în: 6 mașini, printre care un Mercedes în valoare de 100.000 de euro, dar și câteva milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×