Horoscopul dragostei, azi 29 august: o zodie va avea parte de o deziluzie, care poate duce chiar spre un coșmar!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/08/2018, 22:24
Horoscopul dragostei, azi 29 august: o zodie va avea parte de o deziluzie, care poate duce chiar spre un coșmar!
Horoscopul dragoste, din 29 august recomandă tuturor zodiilor puțină meditație în urma celor întâmplate în zilele anterioare.

Horoscopul dragoste, din 29 august recomandă tuturor zodiilor puțină meditație în urma celor întâmplate în zilele anterioare. Se pare că, o dată cu căldura, viața amoroasă a unora a început și ea să fiarbă. Pentru unii nativi ai zodiacului cu un scop cât se poate de pasional, iar pentru altele cu ceva energie negativă.

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Zodia Berbec

Astăzi Berbecilor le este prevăzută multă energie pozitivă. Oamenii din jur te vor aprecia pentru ce faceți, ba chiar veți primi multe zâmbete. Se pare că oamenii felul în care vă comportați în societate place tuturor. Toți par astăzi vrăjiți de tot ce spui sau faci.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur le este prevestită azi o ieșire cu prietenii ori chiar cu familia. În genere, își vor crea singuri un cadru în care să se simtă confortabil pentru a putea fi așa de joviali pe cît sunt ei de fapt.

Zodia Gemeni

Gemenii astăzi sunt astăzi foarte pasionali și vor să se simtă admirați mai mult decât niciodată. Posibil chiar și din cercul de prieteni să răsară cineva care să-ți facă ochi dulci, iar ție nu-ți va fi neplăcut deloc, avînd în vedere că vrei să te simți dorit.

Zodia Rac

În prima parte a zilei, Racii au planuri grandioase în ceea ce privește viața lor. Depun și eforturi în acest sen, numai că au cam uitat de dragoste. Sunt atât de ocupați încât uită că au nevoie și de dragoste. Din această cauza, fără să realizeze, devin și irascibili.

Citește și: Ilie Năstase și iubita sa, Ioana Simion, s-au mutat împreună! Totul, după vacanța în Italia

Citește și: Imagini în exclusivitate cu Anamaria Prodan și Tuncay, în oraș! Ai putea să juri că la mijloc e flirt în toată regula!

Citește și: Străinii care ne împăduresc țara. Motivul pentru care au ales să facă asta 

Zodia Leu

Astăzi Leii sunt cuprinși de un efect afrodisiac. Nativii zodiei sunt plini de pasiune și astăzi îți răsfață partenera după bunul plac. De ceva vreme tot încearcă să pipere lucrurile în relația lor, dar tocmai astăzi vor reuși.

Zodia Fecioară

Sub semnul zodiacal al Fecioarei stă de o vreme Neptun, ce aduce câțiva nori în unele momente. Fecioarele astăzi încearcă să fie cucerite de cineva, nu se știe dacă se va și concluziona cu o viitoare relație ori nu. Ce e clar însă este faptul că ele se lasă greu întotdeauna.

Zodia Balanță

Balanțele astăzi se vor simți din plin iubite de partener. Vor începe să comunice din ce în ce mai bine cu jumătatea lor, ceea ce va duce numai de bine. Clar vei simți rezultatele acestei mici schimbări.

Zodia Scorpion

Aveți parte de zile bune în ceea ce privește dragoste. Se pare că s-au clarificat niște lucruri în ceea ce privește relația voastră cu partenerul. După ce au trecut tensiunile, în sfârșit vă puteți bucura de iubirea voastră din plin.

Zodia Săgetător

Astăzi se pare că e numai bună pentru dragoste. Este posibil să te îndrăgostești ba chiar din mers de cineva, așa de tare simți nevoia de iubire. De altfel, este și o perioadă bună pentru a face asta. Astrele îți dau undă verde.

Zodia Capricorn

Romantismul reapare în viața voastră, lucru de care se va bucura cel mai tare jumătatea cu care le împărțiți pe toate. Sunteți într-o perioadă plină de energie pozitivă. Simțiți nevoia din ce în ce mai mult să ajutați oamenii, să fiți alături de orcineva are nevoie.

Zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător le este recomandată mai manifestarea afecțiunii față de partener. Posibil ca și de acolo să se fi desprins câteva discuții în contradictoriu perioada trecută, dar fără discuții că se mai poate și întâmpla asta în continuare.

Zodia Pești

Peștii sunt și ei pe lista semnelor zodiacale care au început să-și dea frăîu liber romantismului. Mai ales Peștii pot face asta, fiind constuiți în așa fel încât romantismul să le fie la îndemână. Încearcă să-ți surprinză partenerul de viață și vei vedea că veți fi din ce în ce mai bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×