Imagini în exclusivitate cu Anamaria Prodan și Tuncay, în oraș! Ai putea să juri că la mijloc e flirt în toată regula!

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
27/08/2018, 16:55
Imagini în exclusivitate cu Anamaria Prodan și Tuncay, în oraș! Ai putea să juri că la mijloc e flirt în toată regula! GALERIE FOTO
Anamaria Prodan și Tuncay au fost surprinși în timpul unui ”flirt”, în oraș

Anamaria Prodan și Tuncay au fost surprinși, zilele acestea, într-o situație pe cât de interesantă, pe atât de interpretabilă. Cei doi s-au văzut la o cafea în oraș, lucru deloc neobișnuit pentru vedetele din showbiz-ul autohton care au o viață foarte activă, după cum bine putem constata. Dar ce să vezi, ceea ce părea la început o relație de amiciție s-a transformat, pe parcurs, în ceva ce gurile rele ar putea spune că e mai mult decât atât. Și ca să rămânem cât mai aproape de realitate, vom spune că între Anamaria Prodan și Tuncay Ozturk, nimeni altul decât fostul soț al Andreei Marin, s-a legat un… flirt!

Așadar, în timpul unei întâlniri cel mai probabil de business, Anamaria Prodan și Tuncay Ozturk s-au manifestat mai mult decât familiar unul în prezența celuilalt. Sexy imperasara s-a arătat foarte încântată de calitățile conversaționale pe care le posedă partenerul ei de discuții, fapt pentru care a fost surprinsă de câteva ori răzând cu poftă ori zâmbind detașat. Întrevederea lor a durat câteva zeci de minute, timp în care amândoi s-au arătat extrem de prinși în discuție. La final, Tuncay s-a apropiat de soția lui Laurențiu Reghecampf, a cuprins-o și a sărutat-o… pe obraz, desigur! Gestul medicului estetician nu a lăsat-o indiferentă pe Anamaria prodan, care i-a răspuns din nou cu un zâmbet larg și o privire galeșă.

 

Imaginile în exlusivitate îi surprind pe Anamaria Prodan și Tuncay în timpul unei întâlniri care e catalogată de mulți drept un flirt nevinovat
Imaginile în exlusivitate îi surprind pe Anamaria Prodan și Tuncay în timpul unei întâlniri care e catalogată de mulți drept un flirt nevinovat

Anamaria Prodan și Tuncay, flirt nevinovat în timpul unei întâlniri în oraș

După ce Tuncay s-a despărțit oficial de ”Zâna Surprizelor”, au tot apărut în presă informații despre iubite care intră și pleacă din viața lui. Însă, de ceva vreme, jurnaliștii nu au mai avut subiecte în jurul cărora să speculeze, mai ales după ce în viața lui a apărut o blondă misterioasă care părea să îl fi prins serios în mreje. Și pentru că blondele par a fi mai nou pe gustul fostului soț al Andreei Marin, iată că mai poate bifa o întâlnire cu importantă reprezentantă a sexului frumos cu păr bălai. De această dată, însă, nu orice blondă, ci o femeie puternică, inclusă în topul celor mai bogate doamne din România.

Imagini în exlusivitate cu Anamaria Prodan și Tuncay.
Andreea Marin, alături de fostul ei soț, Tuncay.

Pregătit cum se cuvine pentru o astfel de întâlnire, cel mai probabil cu ”vorbele și complimentele la el”, Tuncay a încercat necontenit să o impresioneze pe Anamaria Prodan. Și… din câte se pare, i-a cam reușit schema. La final, după despărțirea tandră pe care am semnalat-o deja, cei doi au plecat în direcții diferite, rămânând cu zâmbetul pe buze, semn că discuția a fost una încântătoare de ambele părți.

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan Reghecampf(45) este una dintre puținele femei din lume care se ocupă de sport. Fiica artistei de muzică populară Ionela Prodan, care a încetat din viață anul acesta, a reușit să se remarce drept un binecunoscut agent FIFA, realizator TV dar și ca fotomodel. Anamaria Prodan a absolvit liceul ”Zoia Kosmodemianskaia”, secția Filologie, apoi a urmat studiile superioare în cadrul Facultății de Drept.

În anul 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor de la Al-Wahda. Rodul iubirii lor a apărut tot în același an și se numește Laurențiu. Anamaria Prodan mai are două fiice din căsnicia anterioară cu bastchetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca și Sarah. Fanii Anamariei Prodan o pot vedea acum și la TV, în postura de moderator al emisiunii ”Gospodar fără pereche”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×