FOTO / Andreea Marin şi Tuncay, discuţie aprinsă în public

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/04/2015, 14:01
FOTO / Andreea Marin şi Tuncay, discuţie aprinsă în public GALERIE FOTO

Andreea Marin si Tuncay au mers la munte, insa aerul tare al Bucegilor a incins spiritele intre cei doi. Cititorii au trimis mai multe fotografiii din timpul unei “sedinte de urgenta” de la Busteni dintre “Zana” si iubitul turc.

Andreea Marin si mai tanarul si Tuncay, mai tanarul ei sot, au mers, duminica, la munte. Cei doi au ales ca destinatie Valea Prahovei, mai precis Busteniul, acolo unde au vizitat Castelul Cantacuzino. Din cate se pare, celor doi nu prea la priit aerul de munte, astfel ca, la un moment dat, “Zana” si iubitul turc ar fi avut o discutie in contradictoriu.

Andreea sta pe banca, in timp ce Tuncay a luat distanta

Unul dintre cititorii nostri care i-a vazut pe cei doi in timp ce parlamentau ne-a trimis mai multe fotografii cu momentul tensionat dintre diva noastra si macho-ul de pe malurile Bosforului.

Opriti pe o bancuta la umbra Caraimanului, Andreea si sotul ei au inceput parlamentarile. Turcul pare ca evita sa se aseze langa „Zana” si preferat un dialog de la distanta, pozitia lui fiind a unui copil care a facut o prostie. Cu mainile in buzunar, Tuncay parea ca este certat de Andreea, stare de fapt confirmata si de cititorul care a trimis fotografiile

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×