Horoscopul banilor, azi, 31 august. O zodie ajunge la sapă de lemn!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/08/2018, 14:13
Horoscopul banilor, azi, 31 august. O zodie ajunge la sapă de lemn!
Horoscopul banilor vineri 1 septembrie 2018.

Conform horoscopul banilor, azi, 31 august, totul e paradoxal. Unele zodii au parte de cât și-ar dori, iar altele suferă din cauza asta. Berbecii sunt cei mai asupriți din aceste motive. Aceștia ar face orice pentru ei, dar prețul pentru a face asta îl vor simți mai încolo.

Horoscopul banilor în funcție de zodie

Zodia Berbec

Ziua asta te găsește foarte sensibil, mai ales în ceea ce privește ochiul dracului. Luna te-a prins la cotitură și, chiar dacă încerci să fii o persoană care își respectă principiile, azi nu îți iese. Ceva te mână să intri în această luptă periculoasă în care sunt implicați banii. Poate ai nevoie de ei, însă e recomandat să ai puțină răbdare și îi vei avea prin alte mijloace.

Zodia Taur

Taurii pare că au permis cam multe oamenilor din jur datorită răbdării de care dispun, dar ai ajuns să accepți unele lucruri, care acum îți dau de furcă. Este recomandat să mai selectezi din tot ce vrei să accepți să faci din cauza banilor.

Zodia Gemeni

Schimbările în plan financiar nu sunt anunțate pentru nativii zodiei Gemeni. Rămâneți pe aceeași linie unitară, dar continuați să vă plângeți fără motiv pentru faptul că nu dispuneți îndeajuns de bani.

Citește și: Meleșcanu are o pensie de aproape 227.977 lei! De unde atâția bani

Citește și: Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, s-a despărțit de iubitul ei! Ce reacție a avut acesta după ce Carmen a anunțat oficial despărțirea

Citește și: Elena Udrea, pictorial semi-nud în luna a șaptea!

Zodia Rac

Viața profesională este foarte activă, însă beneficiile financiare nu apar. Dar, atitudinea pe care o abordezi în fața unor situații îți pot aduce mai mulți. Trebuie doar să încerci să te conformezi unor reguli.

Zodia Leu

Se întâmpla niște lucruri care nu-ți surâd la locul de muncă, ceea ce îți aduce aminte și de faptul că nu ești bine plătit. Ai în cap să faci ceva în așa fel încât să schimbi asta, de aceea vei avea niște zile pline de acțiuni.

Zodia Fecioară

Nu ai parte de neplăceri financiare, dar ai grijă pe ce dai banii. În weekend e posibil să consumi cam mulți bani, ceea ce te va duce la o pană financiară. Partea bună e că nu vei regreta asta.

Zodia Balanță

În ultima vreme nu ai mai fost atent la bani. Ai cheltuit și din economii fără sa te uiți. Ai acumulat, din nefericire și câteva datorii. Dar, se pare că ai și dat împrumut cuiva. Este momentul oportun pentru a-i înapoia.

Zodia Scorpion

Sunt șanse de a-ți recupera niște bani. Revenirea în plan financiar va fi una impresionantă, ba chiar pe vreme ce trece va fi și mai bine. După atâtea probleme cu banii pe care le-ai avut, a iețit soarele și pe strada ta.

Zodia Săgetător

Cu banii nu stai rău, dar e bine să fii precaut. Ai multe planuri în minte care vor necesita și bani, de aceea ai grijă la cum cheltuiești, pentru a nu fi nevoit să te împrumuți.

Zodia Capricorn

În plan profesional lucrurile stau bine, deci și banii vin. Poate ți-ai dori mai mult, însă e doar felul tău de a privi lucrurile. Mereu vezi că nu ai bani, cu toate că, dacă ai sta să compari, tu stai chiar bine față de alții la acest capitol.

Zodia Vărsător

Banii nu fac casă bună cu tine astăzi. Ceva nu merge bine, te și plângi mult și nu ajută deloc. Este recomandat să ceri ajutorul cuiva apropiat și așa te vei pune pe picioare.

Zodia Pești

Luna îți aduce o perioadă bună pentru venituri, însă trebuie să depui și tu ceva efort. Pare că te-ai acomodat undeva și nu mai vrei să progresezi. Trebuie să încerci să faci ma imult și să lași comoditatea deoparte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×