Elena Udrea, pictorial semi-nud în luna a șaptea!

Raluca Ogaru    Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/08/2018, 10:25
Elena Udrea, pictorial semi-nud în luna a șaptea! GALERIE FOTO
”Mulți au speculat că aș minți din tot felul de rațiuni care mai de care mai hazardate și situația aceasta m-a amuzat. M-am obișnuit ca oamenii să creadă și să spună despre mine lucruri care nu sunt adevărate și nu mă reprezintă, după atâția ani în atenția publică.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, s-a lăsat fotografiată semi-nud în luna a șaptea! După cum mulți au numit-o: fugară, condamnată și gravidă, aceasta a realizat un pictorial pentru revista ”Viva!”. Fotografiile sunt încântătoare pentru orice femeie aflată în acest moment încântător al vieții. Aceasta s-a afișat cu burtica la vedere, iar părțile intime i-au fost acoperite de o bucată de material alb.

Elena Udrea(44), fiind condamnată definitiv la închisoare și refugiată în Costa Rica, a putut realiza totuși acest pictorial. Cei de la revista au făcut o convenție cu aceasta în ceea ce privește locul unde a avut loc. De aceea, acestea au fost făcute chiar în Costa Rica. Fotografiile pot fi deja văzute de admiratorii ei, dar revista va apărea pe data de 31 august. Pentru că mulți nu au crezut că sarcina ei ar fi reală, această ședință foto va pune capăt tuturor zvonurilor.

Elena Udrea s-a lăsat fotografiata semi-nud în costa Rica.
Elena Udrea s-a lăsat fotografiată semi-nud în luna a șaptea!

Elena Udrea s-a lăsat fotografiată semi-nud în luna a șaptea! De ce a fost condamnată

Fostul ministru va aduce pe lume cât de curând primul ei copil. Rodul iubirii ei cu un bărbat mai tânar va veni pe lume în luna octombrie. Mirarea tuturor a fost mare când s-a aflat de pozele pe care le-a făcut. Probabil va și rămâne în istorie cazul României cînd o condamnată definitiv pozează se-mi nud. Cu două luni înainte de a o naște pe fiica lor, Eva Maria, aceasta rămâne condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare, pentru Dosarul Gala Bute. De aceea presa o numește drept exilată ori refugiată în țara care nu are protocol de extrădare cu pământul ei natal.

Condamnarea Elenei Udrea a avut la bază doua acțiuni simple: luare de mită și abuz în serviciu. După ce Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât sentința ei, încercările de a scăpa de cei 6 ani nu au ezitat să apară. Fostul ministru a dorit repunerea procesului pe rol, însă judecătorii i-au respins-o. Așadar, faptele ei au fost de neiertat. Potrivit DNA, aceasta a coordonat un întreg sistem din care făceau parte Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Brezu, fiind persoane foarte apropiate ei, care au primit ocazional sume de la ea. Sumele ajungeau la reprezentanții unor societăți pentru a le asigura plata la timp a lucrărilor dorite de ministerul pe care îl conducea la acea vreme. Acestea fiind spuse, Elena Udrea este nevoită acum să plătească aprozimativ 3 milioane de euroȘ 8.116.800 despăgubiri civile, către Autoritatea Națională pentru Turism, 600.000 euro către martorul Codrin Boian și 300.000 euro către al doilea martor Adrian Gărdean.

Printre acuzele care i-au fost aduse, se află și determinarea altor funcționari din minister pentru a încălca regulile. Aflată la Coata Rica, a dorit în luna aprilie statutul de refugiat în statul enunțat mai sus. ”Am solicitat acest statut în februarie, am fost audiată în martie și am primit statutul pentru un an de zile pe 21 martie, în acest moment sunt supusă statutului refugiaților, cu toate drepturile pe care le au refugiații și cetățenii constaricani”, a menționat Elena Udrea la acel moment. Se pare în niciun fel nu va scăpa de sentință, dar a reușit să-și facă un trai chiar bun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×