Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, s-a despărțit de iubitul ei! Ce reacție a avut acesta după ce Carmen a anunțat oficial despărțirea

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 18:28
Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, s-a despărțit de iubitul ei! Ce reacție a avut acesta după ce Carmen a anunțat oficial despărțirea GALERIE FOTO
Ceiu doi au fost împreună timp de doi an ide zile.

Carmen Simionescu s-a despărțit de iubitul ei, regizorul Bogdan Daragiu. Acesta a avut o reacție deloc surprinzătoare după ce Carmen a anunțat oficial despărțirea lor. Cei doi, astăzi au anuțat subtil despărțirea, ștergănd pozele făcute împreună de pe conturile de socializare, și au avut de unde. Împărțind tot ce au, vreme de câțiva ani, s-au pozat în diferite ipostaze. Aceștia erau aproape mereu împreună oriunde mergeau. De aceea conturile acestora de socializare erau pline de fotografii cu ei din vacanță, de la ieșirile acestora în oraș.

Conform informațiilor abia apărute în presă, aceștia s-au despărțit de câteva zile, dar abia astăzi fiecare a șters pozele existente pe internet. Motivul care a făcut în așa fel încât cei doi să se desparte rămâne până la acest moment o enigmă. Pe de altă parte, acesta rămâne și suspect, deoarece de fiecare dată când se afișau în spațiul public erau foarte fericiți. Iar declarațiile lui Carmen nu păreau deloc să prevestească o despărțire.

Carmen Simionescu s-a despărțit de iubitul regizor.
Carmen Simionescu, alături de fostul iubit, Bogdan Daragiu.

 

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, s-a despărțit de iubitul ei! Ce reacție a avut acesta

Conform informațiilor abia apărute în presă, aceștia s-au despărțit de câteva zile, dar abia astăzi fiecare a șters pozele existente pe internet.
Conform informațiilor abia apărute în presă, aceștia s-au despărțit de câteva zile, dar abia astăzi fiecare a șters pozele existente pe internet.

După ce Carmen a fost prima care a anunțat oficial despărțirea, iubitul acesteia, Bogdan Daragiu, i-a transmis un mesaj cele căreia i-a fost tot, timp de doi ani de zile. ” Mulțumesc, Carmen, pentru acești 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi ne conduce în direcții diferite, însă mi voi aminti cu drag de toate experiențele și momentele petrecute împreună”, a transmis acesta. În finele mesajului, Bogdan Daragiu a clarificat zvonurile despre cine a luat decizia de a se despărți și i-a și mulțumit pentru timpul petrecut împreună. ”Decizia a fost matură și de comun acord. Mulțumesc pentru tot”, a încheiat acesta.

De asemenea, nici mesajul lui Carmen nu a contenit să apară. Cântăreața a subliniat că, din acest moment încolo, drumurile celor doi se despart. ”Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, a scris Carmen Simionescu.

Conform informațiilor abia apărute în presă, aceștia s-au despărțit de câteva zile, dar abia astăzi fiecare a șters pozele existente pe internet.
Ceiu doi au fost împreună timp de doi an ide zile.

Fanii lui Karmen, după numele acesteia de scenă, au rămas foarte surprinși după cele aflate. Au apărut reacții care mai de care. Unii întrebau ce s-a întâmplat de fapt, alții îi urau succes, iar alții regretau această decizie. ”Ce s-a întâmplat? De ce nu mai ești cu el? Îmi pare rău! Mult succes! Nuuu”, au scris fanii acesteia pe internet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×