Carmen Simionescu, poze sexy! Adrian Minune va înnebuni când va vedea imaginile astea

Sandra Popescu   
in Stiri mondene
11/07/2018, 18:47
Carmen Simionescu, poze sexy! Adrian Minune va înnebuni când va vedea imaginile astea GALERIE FOTO

Carmen Simionescu a postat mai multe imagini sexy, cu care a reușit să își înnebunească fanii de pe rețelele de socializare. Tânăra a mers în vacanță alături de iubitul ei, Bogdan Daragiu. Cei doi au pozat în ipostaze foarte fierbinți, iar Carmen practic a strălucit alături de cel care o face fericită zi de zi.

Cel căruia nu credem că i-au picat chiar bine aceste imagini este nimeni altul decât Adrian Minune, tatăl artistei. Se știe foarte bine că el este mai conservator și nu acceptă cu la fel de multă ușurință astfel de imagini în spațiul public.

Carmen Simionescu, poze sexy

Fanii lui Carmen Simionescu au fost încântați să vadă pozele sexy cu artista. Aceasta s-a pozat cu sânii la vedere, îmbrăcată în costum de baie, pe yaht sau lângă cascadă. Toate au fost o încântare pentru ochi, iar asta puteți vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.