Ştiai că Adi Minune mai are o fiică?! Aşa arăta Adriana când era mică. A crescut şi acum e o adevărată domnişoară. Lumea zice că e chiar mai sexy decât Carmen

in Reality show
25/03/2018, 18:00
Ştiai că Adi Minune mai are o fiică?! Aşa arăta Adriana când era mică. A crescut şi acum e o adevărată domnişoară. Lumea zice că e chiar mai sexy decât Carmen GALERIE FOTO

Talentul muzical este genetic în familia lui Adi Minune. Ca şi sora ei mai mare, Adriana Simionescu este pasionată de muzică. Adolescenta învaţă la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din Bucureşti şi visează să devină o cântăreaţă de renume internaţional.

Fiica mijlocie a celebrului interpet de muzică lăutărească ar putea încerca oricând şi o carieră în modeling, imaginile din galeria foto de mai sus stând mărturie în aceste sens. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Din păcate, există un capitol la care adolescenta nu excelează: şcoala. Adriana s-a cam făcut de râs la Evaluarea Naţională, obţinând doar 3.50 la Matematică şi 6.40 la Limba şi Literatura Română, media generală fiind 4.95.

Ştirea MOMENTULUI

Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii Loto 6 din 49, numerele de joi, 24 mai 2018