Horoscopul Babelor pentru 1-9 Martie! Ce v-au rezervat astrele în prima săptămână de primăvară

Bogdan Solomon   
în Horoscop
01/03/2019, 17:08
Horoscopul Babelor pentru 1-9 Martie! Ce v-au rezervat astrele în prima săptămână de primăvară
Află ce ți-au rezervat astrele în prima parte a lunii Martie

De astăzi, primăvara și-a intrat oficial în drepturi și aduce cu ea o tradiție frumoasă ce datează de sute de ani. Este vorba despre babele de martie, un obicei străvechi ce provine tocmai de la romani. În perioada 1-9 martie, fiecare trebuie să-și aleagă o babă, iar cum va fi ziua pe care ați ales-o, așa vă va merge tot anul.

Horoscopul Babelor pentru 1-9 Martie

Berbec

Celor născuți în zodia Berbecului, babele le-au pregătit o perioadă plină de energie și bună dispoziție. Căutați noi modalități pentru a vă folosi de acest surplus de energie. Totodată, un câștig mai consistent v-ar putea prinde foarte bine.

Taur

În următoarea perioadă veți avea tendința de a ascunde problemele care vă frâmântă. Astrologii vă recomandă să nu vă îngrijorați. Priviți orice situație cu încredere, totul are o rezolvare.  Nu trebuie decât să o găsiți, cu liniște și răbdare.

Horoscopul Babelor
Horoscopul Babelor

Gemeni

Pe cei născuți în zodia Gemeni îi așteaptă o perioadă marcată de curiozități. Sunteți dornici de a explora și a descoperi lucruri noi. Aveți grijă, însă. Există pericolul izbucnirii unei discuții aprinse cu prietenul apropiat. Astrologii vă recomadă să aveți grijă la tonul cu care vă adresați.

Rac

Pe nativii din Rac îi frământă o întrebare, în privința consecințelor ulterioare ale acțiunilor lor. Chiar dacă este o perioadă de incertitudini și dileme, astrologii vă recomandă să aveți răbdare. Timpul le va așeza pe toate la locul lor.

Leu

Leii vor trece printr-o perioadă destul de dificilă. De aceea, este indicat să evitați subiecte controversate, cum ar fi politica, religia, sau alte probleme ale societății. Cel mai bine ar fi să vă preocupe starea de sănătate și cum să o îmbunătățiți.

Fecioară

Fecioarele ar putea avea parte de un litigiu în următoarea perioadă. Poate fi ceva legat de o proprietate comună, sau o moștenire. În orice caz, astrologii vă recomandă să acționați foarte cumpătat. Nu ezitați să faceți un compromis, dacă situația o cere. Câteodată e bine să mai și lăsați de la voi.

Balanță

Deși în general sunteți împăciuitori și vreți ca toată lumea să fie fericită, în următoarele zile veți deveni cam nerăbdători. Evitați să intrați în confruntări cu cei dragi, ați putea fi rănit. E mai bine să vă feriți de probleme, pe cât posibil.

Scorpion

Nativii din Scorpion își vor concentra întreaga atenție asupra parteneriatelor și prieteniilor strânse.  Este momentul să vă gândiți serios ce așteptări aveți de la relațiile apropiate.

Săgetător

În următoarea perioadă, Săgetătorii vor pune accent pe muncă, sănătate și familie. De asemenea, astrologii vă recomandă să aveți grijă cu cheltuielile din următoarele zie. Nu depășiți bugetul stabilit.

Capricorn

Pe Capricorni îi așteaptă o perioadă dominată de sentimentul eliberării. Veți dori totodată să vă puneți în valoare talentul creativ. Astrologii vă recomandă să nu vă grăbiți, totul se rezolvă cu răbdare și tact.

Vărsător

Vărsătorii vor fi pregătiți să facă unele reparații la domiciliu. Nu e exclus să apară și discuții aprinse în sânul familiei. Astrologii vă recomandă să fiți prevăzători.

Pești

Se anunță o săptămână bună pentru nativii din Pești. Agenda va fi plină cu tot felul de evenimente: călătorii,  întâlniri de afaceri, conversații, comisioane. Evitați să intrați în confruntări cu frații sau rudele apropiate. Astrologii vă recomandă să nu dați curs eventualelor provocări.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×