Valentina Pelinel, probleme cu sarcina! Soția lui Borcea a avut probleme cu gemenii

Victor Anghel   
în Stiri mondene
21/12/2018, 15:41
Valentina Pelinel, probleme cu sarcina! Soția lui Borcea a avut probleme cu gemenii GALERIE FOTO
Valentina Pelinel, probleme cu sarcina! Soția lui Borcea a avut dificultăți cu gemenii

Aflată în trimestrul al doilea de sarcină, Valentina Pelinel a acceptat provocarea de a dezvălui unele dintre problemele întâmpinate de când a aflat că va deveni mamă de gemeni. În cadrul interviului, soția lui Cristi Borcea a mărturisit și câte kilograme s-a îngrășat până acum. Deși bebelușele sunt încă în pântecele mamei, partenerul de viață al vedetei a spus când va avea loc botezul lor.

„În vară, când facem botezul gemenelor, o să fie ceva mai mare. Ori la Bucureşti, ori la Budapesta, va fi de dimensiuni mai mari. Nu ceva epic, dar mai mulţi prieteni apropiaţi”, a declarat Cristi Borcea în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Valentina Pelinel, probleme cu sarcina gemelară

La începutul acestei luni Valentina Pelinel a împlinit 38 de ani, iar de ziua ei, Cristi Borcea a răsfățat-o cum a știut mai bine. În cadrul interviului oferit recent, viitoarea mămică a spus că s-a îngrășat 15 kilograme până acum și că s0a contruntat cu unele probleme. În ciuda acestora însă, ea continuă să fie destul de activă.

„Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri. Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…). Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni”,  a mărturisit Valentina Pelinel în cadrul show-ului prezentat de Dan Capatos.

Însărcinată cu gemeni, Valentina Pelinel a participat împreună cu băiețelul ei, Milan, la o întâlnire cu Moș Crăciun

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna acestui an

În urmă cu aproape trei ani, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Fiul ei a fost numit Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie în Budapesta.

În trecut, Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×