Horoscop luna martie 2019. Se anunță o lună instabilă emoțional! Previziunile complete

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/02/2019, 19:22
Horoscop luna martie 2019. Se anunță o lună instabilă emoțional! Previziunile complete GALERIE FOTO
Horoscop pentru luna Aprilie 2019

Horoscopul lunii martie nu vine cu vești tocmai bune pentru nativi. Astrele ne rezervă o lună destul de instabilă din punct de vedere emoțional. Specialiștii recomandă să anulați luarea unor eventuale decizii importante. De asemenea, nu se anunță o perioadă propice pentru ca oamenii să-și evalueze sentimentele. Cel puțin așa susțin astrologii de la steahoroscop.ro.

Luna Martie se află undeva la limita dintre iarnă și primăvară. Este practic momentul când așteptăm cu nerăbdare să ne luăm rămas bun de la zilele friguroase, cu speranța unei schimbări pozitive și de bun augur pentru noi. Pentru mulți se anunță o lună destul de dificilă, în vreme ce alți nativi vor avea parte de surprize plăcute și momente cât se poate de fericite.

Horoscop luna martie 2019

Pe fondul instabilității care guvernează luna martie, astrologii le recomandă oamenilor să evite evaluarea sentimentelor față de partenerul de cuplu în această perioadă. Cel mai bine ar fi să petreceți cât mai mult timp în compania prietenilor și familiei. Martie nu este luna ideală pentru meditație și gânduri.

Horoscopul lunii martie
Horoscopul lunii martie

Berbec

Luna martie vine cu o energie pozitivă pentru toți nativii din zodia Berbecului. Este o perioadă presărată cu realizări și lucruri bune pe toate planurile. Spre exemplu, vă veți putea bucura de liniște și armonie în sânul familiei. Relațiile se anunță cât se poate de benefice, astfel că veți putea duce la bun sfârșit chiar și cele mai dificile probleme. Sfatul astrologilor este să nu vă lăsați influențați de opiniile celor din jur. Voi știți cel mai bine ce aveți de făcut, așa că nu abdicați de la propriile principii.

Taur

Luna martie se anunță de bun augur pentru nativii din Taur, în special când vine vorba despre relații. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să vă întâlniți sufletul pereche. Astrologii recomandă să nu stai foarte mult în casă. În planul carierei vei avea parte de stabilitate, astfel că nu este recomandat să depui foarte mult efort la locul de muncă.

Gemeni

În luna martie, Gemenii vor fi destul de rezervați când vine vorba să-și exprime public afecțiunea. Se anunță o perioadă bună pentru cei implicați în relații pe termen lung. Nativii care nu au reușit să-și întâlnească sufletul pereche nu vor avea foarte mare succes nici în perioada următoare. Relațiile care s-ar putea întemeia acum vor fi strict bazate pe prietenie.

Rac

Pentru nativii în zodia Rac, martie poate aduce unele probleme în sectorul carierei, însă nimic de care să te îngrijorezi. Racii vor simți o oarecare lipsă de motivație în următoarea perioadă. În plus, dacă nu vei fi suficient de concentrat, ai putea pierde din vedere informații importante. Astrologii recomandă să nu te îngrijoreze eventualele erori, însă va trebui să înveți din consecințele lor.

Leu

Pe cei născuți în zodia Leului îi așteaptă schimbări importante în următoarea perioadă. Luna Martie însă va aduce reușite în viața personală. În plan profesional s-ar putea să întâmpinați o serie de dificultăți, de aceea astrologii vă recomandă să fiți cât se poate de prudenți. Un simplu moment de neatenție poate duce la o greșeală destul de gravă.

Fecioară

În luna martie îți vei concentra toată atenția pe carieră, chiar dacă poate exista și riscul ca la un moment dat gândurile tale să zboare într-o altă direcție. Astrologii vă recomadă să fiți foarte atenți, pentru a evita  eventualele greșeli. De asemenea, nu neglijați nici aspectul sentimental în această perioadă.

Balanță

Luna martie poate aduce surprize plăcute pentru nativii din Balanță care nu sunt implicați într-o relație sentimentală. În planul familiei, Balanțele vor avea parte de armonie și momente liniștite. Chiar dacă ai tendința de a fi rezervat, astrologii îți recomandă să nu eziți când vine vorba de a-ți exprima sentimentele.

Scorpion

Influența lui Venus le va aduce Scorpionilor o perioadă bună în plan sentimental. Potențialii parteneri se vor simți atrași de energia ta pozitivă. Se anunță o perioadă benefică pentru ca cei singuri să-și întâlnească sufletul pereche. Încrederea de sine va fi tot mai mare, dar astrologii îți recomandă să nu devii prea grijuliu.

Săgetător

Pentru nativii din Săgetător, martie se anunță o lună benefică din punct de vedere al relațiilor interpersonale. Pe de altă parte, dacă ești singur nu te aștepta să ai prea mult noroc în ceea ce privește găsirea partenerului ideal. Astrologii îți recomandă să-ți redirecționezi energiile către alte lucruri.

Capricorn

În luna martie, Capricornii vor avea parte de momente dificile la locul de muncă. Astrologii îți recomandă să nu mai fi atât de încăpățânat. Lasă de la tine și vei vedea că probleme se vor rezolva mult mai ușor. În  altă ordine de idei, nativii din Capricorn se vor bucura de timp liber petrecut alături de familie.

Vărsător

Pentru nativii din Vărsător, luna martie va aduce stabilitate în plan personal. Așteaptă-te la energii pozitive și momente frumoase. Nici cei singuri nu se vor plictisi deloc în perioada următoare.

Pești

Martie le promite celor din zodia Pești multe evenimente în planul carierei. Se anunță o serie de oportunități importante, pe care astrologii îți recomandă să le analizezi cu foarte mare atenție. De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu ușoară dilemă. Nu ezita să ceri sfatul unui coleg sau prieten apropiat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×