Horoscop dragoste 2019, cu Mihai Voropchievici: Scorpionii se potrivesc excelent cu Leii

Ana Chivu   
în Horoscop
09/02/2019, 19:56
Horoscop dragoste 2019, cu Mihai Voropchievici: Scorpionii se potrivesc excelent cu Leii
Mihai Voropchievici,nouă tehnică japoneză pentru alungarea durerii și stresului.

Mihai Voropchievici anunță azi, 9 februarie, zodiile care își găsesc sufletul pereche. Ce nativi trebuie să caute pentru a-și găsi cu adevărat sufletul pereche. Astrele spun exact cu ce zodie te potrivești de minune și care îți este într-adevăr sortită. De asemenea, aceștia sunt sfătuiți să se uite atent și să aibă răbdare.

„Răbdare, o formă uşoară de disperare, deghizată în virtute. Nu te agita atât, lucrurile cele mai bune se petrec atunci când le aștepți mai puțin. Poezia poate să nu fie însuşirea unei anumite pături de indivizi, însă toarcerea ei în versuri reprezintă nu mai puţin muncă, ucenicie serioasă, răbdare.Sunt două păcate principale din care toate celelalte păcate se nasc: Nerăbdarea și Lenea.”

Mihai Voropchievici arată cu ce zodii te potrivești?

Mihai Voropchievici a  dezvăluit azi care sunt zodiile care sunt cele mai potrivite pentru tine. Află azi, 9 februarie, care este zodia care empatizează extrem de mult cu tine și cu care trebuie să faci casă.

Mihai Voropchievizi, despre sufletul pereche al zodiile în 2019
Mihai Voropchievizi, despre sufletul pereche al zodiile în 2019

Berbec

Au toate șansele să fie fericiți anul acesta. Nu caută foarte mult, încearcă terenul. Acesta se orientează subtil și găsește fix ceea ce trebuie. Ei comunică imperativ cu zodii care suportă aceasta. Caută fecioare!

Taur

Caută suflete pereche care sunt pe aceeași undă. Nu le plac declarațiile de iubire zgomotoase, le place ca totul să se desfășoare la ei în casă. Mereu tatonează zona în care se va afla. Vrea să fie sigur. Caută nativi din zodia Pești, leu și capricorn.

Capricorn

Sunt sensibili și caută o persoană care să fie extrem de atentă cu ei. Ei caută de asemenea ceva sensibil, care să cunoască extremele emoțiilor trăite de ei și să înțeleagă exact ce simte. Vor găsi alinare în fecioare, raci și capricorni.

Gemeni

Vor găsi sufletul pereche unde este multă comunicare, în grupuri, la petreceri. Ei nu pot funcționa singuri niciodată. Lor le trebuie adrenalină, distracție maximă și agitație. Leul și berbecul vor putea să intre în sufletul lor. Balanță, săgetător sau berbec este prin primele căutări ale lor.

Leu

Leul pleacă la atac, el este un cuceritor, dar nu se duce chiar foarte mult cu capul înainte. Acesta stă și observă, încearcă terenul înainte. Caută gemeni, balanță și în special scorpion, numai ei sunt bine împreună.

Fecioară

Caută fecioară sau capricorn pentru a face un cuplu. Ea se lipește foarte bine cu scorpionii. Ei au o sensibilitatea care o alimentează pe fecioară. Ambii nu vorbesc despre intimitățile lor, astfel că se potrivesc de minune unul în viața celuilalt.

Balanță

Caută parteneri din gemeni, vărsător sau leu. Are mereu o stare foarte bună și vrea pe cineva care știe să mențină fericirea și zâmbetul pe buze. Ea caută mereu oameni care să-i ofere exact ceea ce vrea. Cântărește prea mult și analizează prea mult, lucru care le aduce pierderea unor oportunități unice.

Săgetător

Caută un leu sau o balanță pentru sufletul pereche. Au nevoie de iubire nemărginită. Are dorințe de libertate. Au și unele momente iluzorii.

Scoprion

Face casă bună cu pești, fecioară, săgetător sau leu. Are nevoie de un leu ca să le ordoneze și să îi sfătuiască. Le trebuie cineva mai matur decât ei.

Capricorn

Caută fecioare sau zodii de pământ. Caută ceva care să îi facă să se simtă în largul lor. Ei trebuie să facă și să spună exact ce simt, în orice conjunctură, iar pentru asta au nevoie de omul potrivit pe plan sentimental.

Vărsător

Caută armonie în balanță, săgetător sau geamăn. De asemenea, un berbec le-ar aduce multe lucruri bune în viață. Lor le trebuie și libertate și atenție în detaliu. Sunte la extreme, dar trăiesc foarte bine așa.

Peștii

Caută rac, scorpion sau capricorn. Ei sunt pragmatici deseori, iar asta se îmbină bine cu ceea ce au peștii. Au nevoie de un om plin de căldură, care să fie atent la nevoile lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×