Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru luna februarie! Aceasta este zodia câștigătoare!

Filon Stan   
în Stiri mondene
02/02/2019, 20:39
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru luna februarie! Aceasta este zodia câștigătoare! GALERIE FOTO
Horoscopul cu Rune pentru luna februarie, marca Mihai Voropchievici

Runele lui Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru luna februarie! Celebrul astrolog a adus vești bune pentru majoritatea zodiilor. Unele vor avea parte de câștiguri fabuloase, alții de o sănătate de fier, după ce au fost aproape îngenunchiați la începutul anului. Unele zocii vor fi supuse însă unor teste destul de grele pe care le va ridica însăși natura!

Una peste alta, Mihai Voropchievici spune că zodiile vor avea parte de o lună bună. chiar dacă unii vor avea de înfruntat câteva tensiuni, iar alții războaie în toată regula!

Horoscopul cu Rune și-a desemnat câștigătorul lunii februarie: Vărsătorul

Berbec

Berbecul are nevoie de schimare. Dacă totul este în regulă la serviciu, nativul născut în zodia Berbec va căuta schimbare acasă. Acesta poate merge până acolo încât ăși poate schimba locuința!

Taur

Trebuie să iasă din amorțeală și să aleagă ce vrea cu el. Vrea sp ridice ștacheta, dar pentru asta trebuie să se lase văzut de ceilalți, să se exprime, să facă primul pas spre succes.

Gemeni

Luna februarie este una cu probleme pentru Gemeni. Este o lună puțin mai grea. Sunt tensionați, puși la încercare. Supărările vin și de la cei din jur.

Rac

Au o lună de nebuloasă. Trăiesc în trecut, undeva. Nimeni nu știe ce este cu el. Este învăluit într-o în mister, însă trebuie să scoată misterul din viața lui, pentru ca ceilalți să-l vadă așa cum este.

Leu

Este pregătit să primească vești bune. Primește bani, o sumă chiar importantă. Luna este foarte bună, din punct de vedere material.

Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei vor avea o lună fantastică! Vor avea parte de fertilitate și belșug, iar dacă vor să aibă un copil, acum este momentul!

Horoscop Rune februarie Mihai Voropchievici
Horoscop Rune luna februarie! Mihai Voropchievici citeste in rune!

Balanțe

Balanțele nu trebuie să forțeze mâna norocului, în această perioadă! Surprizele bune sunt pentru cei care știu să aștepte, spune o vorbă plină de înțelepciune!

Scorpion

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului merg pe gheață subțire, în această lună! Trebuie să fie cu băgare de seamă, deoarece ar putea strica totul, într-o secundă!

Săgetatorul

Săgetătorul are chef de ceartă. Trebuie să se pregătească pentru o mică dispută, care s-ar putea transforma într-un adevărat război. Trebuie să dai dovadă de calm!

Capricorn

Se revigorează din toate planurile. Este ca pasărea Phoenix. Renaște din prorpia ei cenușă, însă pe toate planurile. Dragoste, sănătate, bani, pe toate le va avea luna aceasta!

Vărsător

Cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului sunt câștigătorii zodiacului lunii februarie! Câștigurile vor veni sub toate formele și pe toate planurile!

Pești

Peștii trebuie să se relaxeze, să se detașeze. Sănătatea este bună, dar are nevoie să fie înconjurat de rude și de prieteni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×