Horoscop Mihai Voropchievici. Care sunt numerele şi culorile norocoase din 2019!

Claudiu Surmei   
în Horoscop
02/02/2019, 19:15
Horoscop Mihai Voropchievici. Care sunt numerele şi culorile norocoase din 2019! GALERIE FOTO
Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele şi culorile norocoase din 2019!

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt culorile, cifrele și florile norocoase din 2019. Anul nou chinezesc începe pe data de 5 februarie, când se va încheia Anul Câinelui de Pământ și va începe Anul Porcului de Pământ, urmat de cel al Şobolanului de Metal.

Potrivit astrologului Mihai Voropchievici, culorile norocoase ale Noului anu chinezesc sunt galben, gri, maro și auriu, iar cifrele norocoase sunt 2, 5 și 8. Cei care au datorii trebuie să și le achite neapărat în acest an, unii dintre nativi riscând să fie acționați în judecată în cazul în care nu le vor plăti la timp.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Hortensiile și narcisele sunt florile care aduc noroc în acest an
Hortensiile și narcisele sunt florile care aduc noroc în acest an

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Hortensia și narcisa aduc noroc

Astrologul Mihai Voropchievici a mai spus că florile care aduc noroc în 2019 sunt hortensia și narcisa. Astrologii susțin însă că cei născuți în ani cu semnul Porcului (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) vor avea parte de o perioadă cu ghinion.

2019 este anul Porcului de Pământ în zodiacul chinezesc, iar chinezii consideră că cei născuți în semnul Porcului sunt motivați, cinstiți, plini de entuziasm și se concentrează asupra scopului lor, dedicându-și toată energia pentru a-l atinge.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×