Tradiții de Anul Nou chinezesc. Care sunt numerele norocoase și cine are ghinion

Claudiu Ilie   
în Instant Articles
01/02/2019, 22:02
Tradiții de Anul Nou chinezesc. Care sunt numerele norocoase și cine are ghinion
Anul Porcului de Pământ din zodiacul chinezesc aduce belsug

Se anunță un an nou foarte roditor, cel puțin așa susțin chinezii, care sărbătoresc Anul Porcului de Pământ! În zodiacul chinesc, anul 2019 este al Porcului de Pământ și este considerat de astrologii chinezi o perioadă bună pentru a face bani şi pentru a investi.

Persoanele născute sub semnul Porcului sunt motivate, cinstite şi pline de entuziasm, se concentrează asupra scopurilor lor şi îşi dedică toată energia pentru a le atinge. Sunt generoase cu ceilalţi şi caută poziţii cheie în ceea ce priveşte cariera.

Anul 2019 este Anul Porcului de Pământ și poate aduce belșug pentru toate zodiile

Anul Porcului de Pământ va fi unul al bucuriei, al prieteniei şi iubirii pentru toate semnele zodiacului, pentru că porcul atrage succesul în toate aspectele vieţii, în China. Conform tradiţiei, sărbătorirea Anului Nou chinezesc are loc 15 zile la rând, atât cât durează un ciclu lunar, de la Luna nouă la Luna plină. Fiecare dintre cele 15 zile de sărbătoare este dedicată unor anume activităţi sociale şi familiale. Potrivit agenţiei de presă Xinhua, 413 milioane de persoane vor călători anul acesta spre locurile natale, pentru a se alătura familiilor.

Anul Porcului de Pământ in zodiacul chinezesc aduce bunastare
2019 este Anul Porcului de Pământ in zodiacul chinezesc

Chinezii se feresc la început de an să își spele părul sau să spele rufe sau podele, dar nu stau nici în preajma copiilor care plâng, pentru a sta departe de ghinion întreg anul! Tot la început de an, chinezii stau departe de obiectele ascuțite, iar femeile nu ar trebui să iasă din casă!

Ghinion pentru unii, numere norocoase pentru toată lumea, în Anul Porcului de Pământ

2019 aduce bunăstare pentru toate zodiile, mai puțin pentru oamenii născuți în anul Porcului de Pământ. Oamenii născuți în 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, vor avea partre de o perioadă de ghinion, potrivit astrologilor chinezi.

Numerele norocoase pentru cei născuţi sub semnul Porcului sunt 4, 6 şi 8, culorile norocoase sunt galben, gri, auriu, iar florile norocoase sunt margaretele şi hortensiile. Pe 4 februarie se va încheia Anul Câinelui de Pământ, iar, după Anul Porcului de Pământ, va urma cel al Şobolanului de Metal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×