Horoscop zilnic: vineri, 4 ianuarie. Nativi Leu, nu mai amânați momentul și faceți lista cu rezoluții pentru 2019

Victor Anghel   
în Horoscop
03/01/2019, 16:57
Horoscop zilnic: vineri, 4 ianuarie. Nativi Leu, nu mai amânați momentul și faceți lista cu rezoluții pentru 2019 GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: vineri, 4 ianuarie. Nativi Leu, nu mai amânați momentul și faceți lista cu rezoluții pentru 2019

Potrivit previziunilor pentru horoscopul zilnic de joi, 3 ianuarie, astrele au vești bune pentru unele zodii, iar pentru altele, unele tensionante. Printre cei care riscă să se trezească în mijlocul unei dispute sunt nativii Gemeni, Capricorn și Pești. Berbecii și Vărsătorii primesc o invitație care îi bucură enorm. Vă reamintim că astrologii au dezvăluit horoscopul pentru sănătate din 2019 și au făcut și horoscopul doamnelor pentru noul an în care am intrat – unele dintre zodii o iau complet de la capăt în anul care deja a început.

Așa arată horoscopul de azi, 4 ianuarie

Din rândurile de mai jos, afli ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 3 ianuarie. După ce consulți horoscopul zilei, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec

Nativii zodiei Berbec primesc astăzi o invitație într-o aventură: fie e vorba despre o călătorie, o drumeție sau o ieșire din cotidian îți prinde foarte bine. Acesta este momentul prielnic ca să îți demonstrezi că vrei să îți schimbi stilul de gândire, de a-ți trăi viața.

Taur

Cu toate că nu le stă în cale Taurilor să fie îndrăzneți, azi ei au șansa să își arate această calitate pe care o țin ascunsă de multe ori. Astrologii spun că sunt invitați să arate cu promptitudine că sunteți pregătiți de orice, că vreți să vă implicați trup și suflet, oricât de dificil ar părea pentru alții situația ivită.

Gemeni

Conform horoscopului de azi, 4 ianuarie, nativii Gemeni se trezesc într-o circumstanță destul de delicată după ce au avut prea multă încredere într-o persoană apropiată. Din păcate, ei vor ieși puțin “șifonați” din această situație, dar își vor învăța lecția de viață.

Rac

Racii vor resimți sentimentul sincer de fericire la locul de muncă, după ce multă vreme nu au experiementat această trăire. Nativii acestei zodii și-au propus în 2019 să aibă mai multă încredere în propriile forțe și vor reuși să bifeze multe reușite atât în plan profesional, cât și în cel personal.

Leu

Nativi Leu, nu mai amânați momentul și faceți lista cu rezoluții pentru 2019! Astăzi, prietenii vă sunt alături cu bucurie și parcă aveți și azi un m0tiv ca să sărbătoriți. Astfel, vă așteaptă porții uriașe de zâmbete și multă voie bună, care vă vor face să uitați pentru câteva ore de problemele mari cu care vă confruntați.

Fecioară

Fecioarele visează cu ochii deschiși astăzi și o fac într-un mod cât se poate de matur. Astfel, nu este exclus ca lucrurile la care te gândești azi să devină realitate mâine sau săptămâna viitoare, peste trei luni. Mult succes în proiectele pe care le începeți la locul de muncă.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță întâlnesc un maestru în domeniul în care au mari aspirații și este suficient să stea doar în preajma lui cu urechile ciulite și toate simțurile activate și vor intra în posesia informațiile prețioase pe care “le vânau” de multă vreme.

Scorpion

Azi, nativii Scorpion vor da dovadă de extravaganță, conform horoscopului zilnic. Fie își fac cadou un outfit total neobișnuit, fie primesc unul din partea unei persoane dragi. Atenție, însă! Specialiștii le recomandă să fie atenți cu cheltuielile la început de 2019 și să păstreze banii în portofel.

Săgetător

În prima parte a zilei nu prea sunt multe noutăți, însă, în a doua, Săgetătorii au agenda plină: fac drumuri multe, rezolvă problemele financiare, iar câțiva dintre membrii familiei îi vor surprinde într-un mod plăcut.

Capricorn

Nativii Capricorn nu au parte de susținere din partea rudelor astăzi și, în loc să îi aprobe, îi trag de mânecă și le fac reproșuri, care îi scot din sărite. Ca să evite conflictele cel mai bine ar fi să nu riposteze foarte mult.

Vărsător

Nativii Vărsător au mici îndoieli de felul în care evoluează unele proiecte la care lucrează, însă, cu mult efort și dăruiere, acestea “înfloresc” în cele din urmă. În weekend sunt șanse să evadați din oraș fie la munte, fie într-un alt loc de poveste.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt foarte solicitați astăzi la muncă, iar când ajung acasă nu prea au parte de liniște: membrii familiei îl vor alături, deși, ei vor să se odihnească. Acceptă cu greu și, la final, își dau seama că au făcut o alegere bună să petreacă ceva timp cu cei dragi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×