Horoscop 2019 sănătate: zodiile care trebuie să își rezolve probleme mai vechi

Victor Anghel   
în Horoscop
02/01/2019, 12:30
Horoscop 2019 sănătate: zodiile care trebuie să își rezolve probleme mai vechi GALERIE FOTO
Horoscop 2019 sănătate: zodiile care trebuie să își rezolve probleme mai vechi

Mai devreme sau mai târziu, unii dintre oameni învață că sănătatea este cea prețioasă comoară, dar și cea mai ușor de pierdut. Odată ce contractează o simplă răceală sau virusul unei maladii grave, organismul uman începe să lupte împotriva “intrusului”, ajutat de multe ori și de indicațiile medicilor. Ca să prevină sau chiar să îi ajute ca să scape de unele probleme medicale care pândesc zodiile în Noul An, astrologii au realizat horoscopul pentru sănătate pe 2019. Vă reamintim că ei au făcut și horoscopul doamnelor pentru 2019 – unele dintre zodii o iau complet de la capăt în anul care deja a început.

În cadrul unei emisiuni, care a rulat recent la televizor, Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An. În plus, astrologii au spus care sunt zodiile norocoase din 2019, dar și cum arată horoscopul pentru cei mai importanți oameni din politica din România, respectiv: Klaus IohannisViorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Horoscop 2019 sănătate: zodiile care trebuie să își rezolve probleme mai vechi

Din rândurile de mai jos, afli ce ți-au pregătit astrele pentru 2019 la capitolul sănătate După ce consulți horoscopul special, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de o perioadă ceva mai complicată în prima parte din noul an în care am trecut. Sfatul specialiștilor: acordați-vă timp ca să vă odihniți și să schimbați un pic peisajul ca să vă încărcați bateriile. Veți avea nevoie de multă energie în toamna lui 2019.

Taur

Potrivit calculelor făcute de astrologi, tensiunea astrală dintre Saturn-Pluto și axa sănătății atrage tot anul atenția asupra ritmului de viață celor născuți în zodia Taur. Ambiția este bună în orice domeniu al vieții, dar relaxarea și odihna sunt alte două aspecte esențiale ale vieții.

Gemeni

Pentru Gemeni nu se vor înregistra probleme majore de sănătate în 2019, iar acest lucru le pică foarte bine. Atenție însă: există mari șanse ca unele probleme ale tractului digestiv să îi deranjeze la începutul anului: februarie, martie. Ele vor dispărea repede însă. Cauza acestei situații delicate: mănâncă prea repede și se simt foarte stresați din cauza muncii, relatează click.ro. Sfatul specialiștilor: să fie vigilenți cu privire la un regim alimentar și să se apuce să facă sport: cel puțin trei antrenamente pe săptămână.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi de părere până la sfârșitul toamnei că vindecarea vine mai ușor ca altădată, datorită faptului că Jupiter e în zona sănătății. În același timp însă, astrologii trag un semnal de alarmă și spun că atenția Racilor trebuie mărită la excesele de orice fel, pentru că același Jupiter le pedepsește.

Leu

Nativii Leu nu vor avea parte de probleme de sănătate în 2019, însă, vor exista câteva episoade trecătoare. Specialiștii spun că anul acesta Leii vor avea nevoie de momente de singurătate, dar nu-i îi vor neglija pe cei din jurul lor, cărora le vor acorda tot timpul și atenția.

Fecioară

Problemele vechi ale Fecioarelor se pot rezolva în 2019, așa că priviți cu optimism eventualele analize care vă ies anapoda. În cazul în care sunt în formă, așa vor rămâne, chiar dacă se vor înregistra câteva răceli și bronșite la schimbarea sezonului.

Balanţă

Pentru 2019, cei născuți în zodia Balanță au planuri mari: își doresc schimbări din punct de vedere medical și nu numai… vor să scape de kilogramele în plus și să obțină o siluetă de invidiat. Înarmați-vă cu răbdare și  musai făceți-vă un abonament la sala din apropierea casei. Alte probleme cu sănătatea serioase nu veți experimenta în acest an.

Scorpion

Mare atenție la sănătate, nativi Scorpion! Nu sunteți nemuritori și nu e deloc greșit să fiți mai cu băgare de seamă la stilul de viață. În 2019 vă așteaptă răceli frecvente, gripă și, din păcate, ciar și o epuizare nervoasă. Nu vor lipsi nici zilele în care nu vă veți putea ridica din pat din cauza febrei.

Săgetător

Conform calculelor făcute de astrologi, Săgetătorii se vor confrunta cu mici probleme medicale în 2019. Un aspect foarte important și pe care nu îl pot controla este faptul că vor afla despre boala sau chiar moartea unui prieten din copilărie și vor suferi o perioadă. Această experiență care le provoacă tristețe îi va face își dorească să simtă că trăiesc cu adevărat și să se bucure mai mult de beneficiile vieții.

Capricorn

Capricornii vor fi storși de energie în 2019 din cauza vieții profesionale. Oboseala va pune stăpânire pe organismul lor, însă, din fericire, vor găsi timpul necesar ca să se odihnească și să dea mai mult randament.

Vărsător

Nativii Vărsător își vor înfrumuseța energia în fiecare zi, iarinițiativele lor vor fi nelimitate, spre surpriza tuturor. Ei se vor simți foarte obosiți la finalul lui 2019, când este posibil să se producă un conflict la locul de muncă. Acesta va afecta într-o oarecare măsură.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești sunt de părere că nu au timp ca să facă sport, însă, uită că tocmai mișcarea ajută atât la capitolul sănătate, cât și la reușitele de orice fel. Cei care sunt părinți sau bunici vor fi ocupați cu unul dintre moștenitori în luna iunie, iar această treabă vă va obosi un pic. În restul anului 2019 nu vor fi probleme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×