Horoscop zilnic, marți, 5 martie. Scorpionii găsesc fericirea

Ana Chivu   
în Horoscop
04/03/2019, 19:09
Horoscop zilnic, marți, 5 martie. Scorpionii găsesc fericirea GALERIE FOTO
Iată ce indică astrele pentru zodii pentru ziua de azi, marți, 5 martie!

Horoscopul zilnic de astăzi, marți, 5 martie, arată ce vor face zodiile și cum evoluează acestea. Astrologii se pare că au vești foarte bune pentru unii nativi pe planul dragostei. Unii încep o frumoasă poveste de iubire cu persoane pe care poate nu le credeau potrivite. De asemenea, se pare că marți se arată și multe oportunități în sfera afacerilor. Câteva zodii au ocazia de a avansa în carieră și de a face un pas destul de important pentru a obține un succes extraordinar.

Horoscop zilnic marți, 5 martie!Se anunță povești de dragoste

Astăzi, marți, 5 martie, astrele indică surprize mari pentru nativi. Unii excelează la capitolul dragoste, alții au un noroc extraordinar în carieră. Citește zodiacul zilnic și află dacă ești printre cei norocoși și dacă șansa ta este așa cum ți-ai dorit.

 Horoscopul de azi, 5 martie
Horoscopul de azi, 5 martie

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să renunțe de tot la sentimentul de invidie. Astrele spun că nu este în regulă să vă comparați succesul cu al altora, fiecare este unic și are o șansă aparte. Seara veți afla un secret foate bine păstrat.

Taur

Taurii sunt cuprinși de pozitivitate! Este un lucru bun, dar la care trebuie să fie și atenți, pentru că pot apărea unii invidioși în calea voastră. Ar trebui să vă concentrați pe proiectele voastre și să vă relaxați atunci când aveți ocazia.

Gemeni

Din păcate, astrele arată că în ziua de marți, 5 martie, sunteți înconjurați de monotonie. Aveți o șansă aparte de a vă dezvolta pe partea de carieră. Trebuie să aveți încredere mare în forțele voastre.

Rac

Astrele vă sfătuiesc să nu aveți deloc încredere în persoanele străine în cursul zilei de marți, 5 martie. Amintiți-vă faptul că străinii nu fac lucruri gratis, în special în situațiile în care sunt bai la mijloc.

Leu

Aveți parte de un succes extraordinar pe plan emoțional! Condiția este să îți exprimi cu aevărat intențiile și să descoperi o cale. În momentul în care ammândoi veți renunța la măști, veți fi părtașii unei experiențe de neuitat. Este totul sau nimic, acum …ori niciodată.

Fecioară

Fecioarele au șansa ca astăzi, 5 martie, să fiți înconjurați de liniște. De asemenea, o persoană care a făcut parte din trecutul tău îți va da din nou târcoale. Acesta este momentul potrivit pentru a-ți arăta adevăratele sentimente.

Balanță

Îți este recomandat să analizezi mult mai bine lucrurile în cursul zilei de marți, 5 martie. Prioritățile voastre trebuie să se îndrepte spre carieră.

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie atenți la cheltuielile de azi, 5 martie. Nu uitați de tact și cumpătare! Primiți o atenție deosebită, fapt pentru care pe plan amoros vă veți găsi liniștea.

Săgetător

Aveți azi multe motive cu care să vă mândriți. Există o șansă ca proiectul pe care tocmai l-ați început să vă aducă beneficii abundente.

Capricorn

Astăzi, marți, 5 martie, carpicornii nu trebuie să închiriee o locuință. Trebuie să acorzi mai multă atenție familiei tale, pentru că nu ai mai făcut asta așa cum se cuvine de multă vreme.

Vărsător

Astăzi, 5 martie, astrele indică faptul că sunteți extrem de intuitivi. Aveți al șaselea simț, profitați din plin de el! Odihniți-vă și relaxați-vă mintea pentru ce va urma.

Pești

Peștii trebuie să-și rezolve acum problemele personale! Acest lucru nu mai trebuie amânat.Ai câteva probleme în relație, nu-ți face griji, se va rezolva cât de curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×