Uranus intră în Taur pe 6 martie! Mihai Voropchievici știe cum ne afectează acest fenomen în funcție de zodia din horoscop

Alexandra Chivu   
în Horoscop
02/03/2019, 22:21
Uranus intră în Taur pe 6 martie! Mihai Voropchievici știe cum ne afectează acest fenomen în funcție de zodia din horoscop GALERIE FOTO
Uranus intră în Taur pe 6 martie! Mihai Voropchievici știe cum ne afectează acest fenomen în funcție de zodia din horoscop

Conform horoscopului prezentat de astrologul Mihai Voropchievici, 6 martie 2019, Uranus, planeta marilor schimbări, intră în semnul Taur. Uranus aduce hotărâre, resurse, energii constructive. De asemenea, aceasta mai rupe tăcerea și barierele, căci este o planrtă rebelă. Această modificare ne scutură, dar ne scoate din rutina de zi cu zi și treci de la un moment în care nu voiai sa accepți unele lucruri, iar acum ești nevoit. Mai mult, Uranus aduce, în primul rând, noi provocări la locul de muncă, dar, din fericire, și recompense.

Berbec

Schimbă-ți identitatea! E recomandat să umbli la caracter. Trebuie să devii mai maleabil. De asemenea, trebuie să devii și mai conștient de ce poți tu să faci.

Taur

Sunteți foarte conservatori, dar anul acesta este clar că vă preocupă schimbările! Vă deschideți orizonturile!

Gemeni

Uranus îi ajută să scoată la iveală toate temerile lor, lucrurile făcute îndoielnic. Acum au responsabilitatea să le scoată la iveală și să se elibereze.

Rac

Toate ghinioanele voastre apar din faptul că trăiți în trecut, așa că este mai bine să te extinzi în alte laturi.

Uranus intră în Taur pe 6 martie! Mihai Voropchievici știe cum ne afectează acest fenomen în funcție de zodia din horoscop
Uranus aduce hotărâre, resurse, energii constructive.

Leu

Se anunță schimbări în plan personal. Vă folosiți intuiția, dar primiți și sfaturi din partea prietenilor pe care le selectați și abia apoi și folosiți.

Fecioară

Trebuie să credeți mai mult în visul vostru și să luptați pentru ce vă doriți. E momentul numai bun pentru a acționa.

Balanță

Vrei să faci o mișcare în plan profesional. E recomandat să stai pe gânduri pe cât posibil de mult, căci este o decizie foarte importantă.

Scorpioni

Sunteți obligați să trăiți în prezent pentru că puteți găsi fericire în lucrurile care apar acum. De asemenea, e nevoie de ceva mai mult curaj! Aveți ceva, însă în același timp aveți și o sensibilitate aparte care vă taie din curaj.

Săgetător

Ai ocazia să faci schimbări majore în plan sentimental. Acest lucru se referă la cei care nu au o relație ori nu una oficială. Anul acesta trebuie să fii foarte sincer și să faci compromisuri.

Capricorn

Alegerile de acum vă pot schimba radical viața profesională. Vă căutați o profesie de care să vă bucurați și să fiți și bine plătit.

Vărsător

Aceștia trăiesc în viitor și le este recomandat să umble la sentiment. Numai el alege pentru voi! Sfat: nu te lăsa influențat, trăiește cum știi tu. Fii propriul tău stăpân al propriului tău destin.

Pești

Îi poți convinge pe toți cei din jurul tău. Ai o putere fantastică de a te juca cu mintea oamenilor, iar lumea e uimită de ce faci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×