Horoscop zilnic: 3 martie. Fecioara va primi întrebarea cea mare!

Filon Stan   
în Stiri mondene
02/03/2019, 18:09
Horoscop zilnic: 3 martie. Fecioara va primi întrebarea cea mare! GALERIE FOTO
Horoscop 3 martie aduce vesti bune pentru Fecioara

Horoscopul zilei de 3 martie aduce vești bune pentru mai multe zodii, dar Fecioara este campioana zodiilor. Relația ta va trece la următorul nivel. Partenerul tău de viață a luat această decizie, iar tu ai rămas cu gura căscată. Viața Fecioarei se va schimba în bine!

Berbec

De deciziile luate astăzi depinde starea de spirit pe care o vei avea zilele următoare. Așa că fii cu băgare de seamă, cântărește bine ce faci astăzi, ca mai apoi să nu dai vina pe altcineva.

Taur

Gândul că puteai face mai mult nu-ți dă pace. Poate așa este sau poate nu. Totuși, din această experiență ai putea învăța să te implici mai mult în tot ceea ce faci și să o faci cât de bine poți tu. Astfel, data viitoare nu va mai trebui să treci prin niște momente atât de incomode.

Horoscop 3 martie
Horoscop 3 martie aduce vesti bune pentru unele dintre zodii

Gemeni

Gemenii trebuie să acorde mai multă atenție partenerului de viață, să îl înțeleagă mai bine sau măcar să încerce. Știi prea bine că merită acest lucru și că l-ai cam ignorat în ultimul timp, din cauza serviciului. Fă-i o surpriză și invită-l în oraș. Va fi mai mult decât încântat de inițiativa ta.

Rac

Încearcă să nu mai fii atât de rațional și, din când în când, să te mai lași și purtat de val. Astfel, vei învăța să te bucuri cu adevărat de frumusețea vieții și să nu te gândești mereu cum ar fi fost dacă ai fi făcut ceva într-un anumit moment în care rațiunea te-a oprit.

Leu

Leul este foarte încăpățânat astăzi. Are idei fixe și nu vrea să și le schimbe sau să asculte și alte opinii. Toți cei din jurul tău încearcă să îți explice că nu este tocmai bine ceea ce faci, dar tu nu vrei să înțelegi. Încearcă să ții cont, măcar astăzi, de sfaturile lor deoarece vei avea parte de surprize plăcute.

Fecioară

Fecioara va fi actorul principal al unor evenimente foarte frumoase. Astăzi relația ta va trece la următorul nivel. Partenerul tău de viață a luat această decizie, iar tu ai rămas cu gura căscată. Nu știi cum să reacționezi și ce să faci deoarece te gândești de foarte mult timp la acest lucru, iar, într-un final, chiar s-a întâmplat. Viața ta va deveni mult mai frumoasă, iar acest gând te emoționează până la lacrimi.

Balanță

Astăzi este vorba despre relaxare. trebuie să îți încarci bateriile și asta nu o poți face decât în mijlocul familiei, printre cei dragi. Seara ai putea ieși în oraș, alături de mai mulți prieteni.

Scorpion

Nativul scorpion are nevoie de o pauza. Unii chiar și-ar putea înainte demisia pentru a călători. Ai reușit să strângi bani în ultimii ani, destui cât să te descurci în această aventură. Ești extrem de fericit de faptul că visul tău, în sfârșit, se concretizează.

Săgetător

Astăzi vei obține lucrul pe care ți l-ai dorit cel mai mult în ultima perioadă. Nu știi cum să reacționezi și nici cui să îi mulțumești pentru ceea ce ți s-a întâmplat. Viața ta parcă începe să fie exact așa cum ai visat tu încă din copilărie și din acest motiv nu știi dacă totul e real sau urmează să te trezești din frumosul vis.

Capricorn

Vei avea parte de o zi extrem de agitată însă prietenii tăi vor avea grijă ca seara să uiți de toate problemele. Vei primi o invitație în oraș de la aceștia pe care nu trebuie, sub nicio formă, să o refuzi. Compania lor te va ajuta să te relaxezi și să o iei mâine de la capăt, mult mai calmă.

Vărsător

Nativii născuți în zodia Vărsător vor să acumuleze noi informații, așa că nu este exclus să se înscrie la niște cursuri care să le aducă informații noi legate de meseria lor. Acest lucru te va face să fii mult mai sigur pe tine și mai încrezătoare în forțele proprii.

Pești

Astăzi ești foarte leneș și de aceea alegi să îți petreci toată ziua în pat. Te vei uita la serialele tale preferate și vei bea ceai fierbinte. Asta înseamnă relaxarea pentru tine. Îți vei reîncărca bateriile și vei fi gata pentru o nouă săptămână încărcată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×