Aceste 4 zodii au șansa să câștige marele premiu la loto 6 din 49 în 2019. Trebuie doar să joace constant

Ana Chivu   
în Horoscop
27/01/2019, 15:14
Aceste 4 zodii au șansa să câștige marele premiu la loto 6 din 49 în 2019. Trebuie doar să joace constant
Află care sunt cele 4 zodii norocoase la loto 6 din 49! Trebuie să joace constant

Azi se anunță 4 zodii care au posibilitatea să câștige la Loteria Română, dacă prind momentul exact când să joace. Trebuie să aveți încredere în sentimentele voastre și să aveți încredere în intuiție.  De asemenea, află și numerele norocoase pentru nativii care joacă la loto.

„Numerele norocoase ne dau toate perspectivele despre avere și prosperitate pentru noul an. Acestea se bazează pe metode antice grecești de numărare”. Iată numerele care au noroc pentru cei 4 nativi: Berbec-numărul norocos este 1, Leu-numărul norocos este 89, Scorpion-numărul norocos este 7, Vărsător-numărul norocos este 31.

4 zodii care au noroc la loto 6 din 49!

Astrele te sfătuiesc să ai încredere și răbdare, toate vin după cum le este scris. Nu faci nimic când procedezi şi cu prudenţă şi cu grabă. Cine poate răbda, acela merge înainte. Răbdarea este amară, dar rodul său este dulce. Martirii nu au fost martiri pentru suferinţele pe care le-au îndurat, ci pentru răbdarea de care au dat dovadă”

Uită-te care sunt cele 4 zodii norocoase la loto 6 in 491
Uită-te care sunt cele 4 zodii norocoase la loto 6 in 491

Berbec

Pentru berbeci anul 2019 este unul bun, așa că aceștia au noroc și la loto. Ei, dacă joacă în mod constant, pot avea parte de marele premiu oferit de Loteria Română.Acesta se prezintă un an al surprizelor pe toate planurile, proiecte mari te așteaptă. Unele lucruri se pot dezlănțui, trebuie să te gândești bine ce faci cu banii.

Leu

Ai în minte o combinație care îți va aduce aduce norocul. Trebuie să ai răbdare și să descoperi ușor darurile de la viață. Încearcă numere care au o anumită sensibilitate pentru tine, care-ți aduc aminte de episoade care ți-au afectat evoluția și care și-au pus amprenta.

Scorpion

Ai parte de mai multă stimă de sine, ai mai mult curaj, lucru ce te va face să îți încerci norocul la jocurile loto. Ți se schimbă des macazul, dacă aucm nu stai bine din punct de vedere financiar, în minutul următor îți va fi foarte bine.

Capricorn

Ești, ca de obicei, temător de schimbare, nehotărârea ta veșnică te face să analizezi atât de mult orice încât iei decizia cea mai proastă. În sfârșit te-ai decis să nu mai fii atât de atent la detalii care nu sunt într-adevăr importante. Faci un pas important pentru că alegi să îți pui unele numere, numere ce-ți vor aduce marele report.

Vărsător

Ați tot așteptat să dea nororcul peste voi, iar mai apoi ați decis să vă puneți niște numere strâns legate de voi la biletul de loto. Cu banii câștigați, vă cumpărați tot ce prindeți la mână, tot ce ai nevoie și ce nu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×