Tina Turner, transplant de rinichi! Soțul i-a salvat viața

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 20:38
Tina Turner, transplant de rinichi! Soțul i-a salvat viața GALERIE FOTO
Tina Turner și soțul său, Erwin Bach

Tina Turner, celebra cântăreață, a povestit cum soțul său a fost gata să-i ofere un rinichi pentru transplant. Artista internațională a făcut mai multe dezvăluiri în autobiografia sa „Tina Turner: My Love Story”, unde a scris în detaliu viața sa, dar și cum problemele de sănătate au luat o mai mare amploare.

După o luptă de mai multă vreme cu o boală de rinichi, medicii i-au spus vedetei că singura soluție este să facă un transplant de rinichi. În momentul acela, soțul ei i-a fost de mare ajutor fiind gata să-i ofere chiar el organul.

Tina Turner, transplant de rinichi

Starul internațional, în vârstă de 78 de ani, a fost nevoit să reurgă la transplant. Tina Turner a suferit un transplant de rinichi, după o îdelungă luptă cu boală de rinichi.

Soțul său i-a fost un sprijin imens pe tot parcursul căsniciei, cu atât mai mult acum după auzirea veștii. Erwin Bach, partenerul de viață al cântăreței, s-a oferit să-i ofere organul de care are nevoie urgentă.”Erwin m-a şocat spunându-mi că vrea să-mi doneze un rinichi. Nu puteam să cred şi sunt momente când încă nu pot să cred. Am fost copleşită de generozitatea ofertei sale”, a scris Tina Turne în cartea cu memorii.

Tina Turner alături de soțul său, Erwin Bach
Tina Turner alături de soțul său, Erwin Bach

Starul a dezvăluit mult mai multe poveți în ceea ce privește viața sa de o așa complexitate: povești de dragoste și drumul scenei. „Când s-a gândit la viitorul său, s-a gândit la mine. ‘Viitorul meu este viitorul nostru’ mi-a spus el”, a afirmat cântăreața despre transplantul de rinichi de la soțul său.

Cea mai mare dramă a Tinei Turner

O viață mereu în lumina reflectoarelor, concerte, vestimentații extravagante, sume de bani foarte mari, dar nimic nu poate acoperi drama artistei. Fiul cel mare al său s-a sinucis. La cei 59 de ani, Craig Raymond Turner s-a împușcat. Acesta era agent imobiliar în San Francisco Valley și era fiul saxofonistului Raymond Hill. Cântăreața i-a dat naștere lui Craig când avea doar 18 ani, mai apoi Craig a fost adoptat de primul soț al artistei, Ike Turner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×