Mihai Bobonete, colecționar de mașini: ”În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o mașină roșie!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 18:49
Mihai Bobonete, colecționar de mașini: ”În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o mașină roșie!” GALERIE FOTO
Mihai Bobonete, actor și comediant

Actorul și comediantul Mihai Bobonete se mândrește cu două mașini impresionante de colecție. Acesta deține un Citroen 2 CV, fabricat în 1980 și un Mustang roșu. Vedeta a plătit sume mari la vremea la care le-a achiziționat.

Ocazie numai bună pentru a glumi din nou, Bobonete a postat pe un site personal de socializare imagini cu cele două mașini, dar și cu soția lui, motiv pentru a-și face fanii din nou să râdă. După admirația pe care a primit-o de la prietenii săi din mediul online, acesta și-a început numărul de stand-up comedy.

 Mihai Bobonete,  mașini de colecție

Vedeta din arhicunoscutul serial „Las Fierbinți”, a dat startul la glume de la două poze postate în medul online cu colecția sa de mașini, dar și cu soția sa.

Mașina roșie de colecție a lui Mihai Bobonete
Mașina roșie de colecție a lui Mihai Bobonete

După ce s-a mândrit cu mașinile sale de colecție: un Citroen 2 CV și un Mustang roșu, a pus și o poză cu soția sa, Cătălina, despre care spune că e o achiziție încă din 1995. ”În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o mașină roșie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogați. Ca să nu le sară din cofrage au inventat Deux Chavaux. Mașina e din 1980, iar pe soție o am din 1995 și o iubesc tare mult”, a scris pentru internauți comediantul Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete și Cătălina Bobonete
Mihai Bobonete și Cătălina Bobonete

Actorul o cunoaște pe soția sa de multă vreme, aceștia au doi copii împreună și duc o viață plină de râsete și fericire. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut, dar a durat că a trebuit să mă conving, ştii…25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! „, a declarat Mihai Bobonete pentru VIVA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×