Referendum pentru familie: Secție de votare cu prezență 100%

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 20:01
Referendum pentru familie: Secție de votare cu prezență 100%
Referendum pentru familie 2018 a avut unele secții cu prezență de 100%

Lucru la care nu se așteptau cei din tabăra contra redefinirii familiei, au fost secțiile care au atins prezența de 100%. Se pare că mulți cetățeni români au fost de acord cu evenimentul cel mai controversat de zilele acestea.

Prezența uimitor de mare a votanților în unele secții s-a întâmplat la numai trei ore de la deschiderea urnelor. Localitățile în care s-au indicat cifre enorme sunt: județul Bihor, Buzâu, Vâlcea și Dolj. Se vorbește despre posibilitatea unei erori care a intervenit în numerotare.

Referendum familie, prezență totală

Azi, sâmbătă, 6 octombrie, au fost deschise secțiile de votare pentru redefinirea familiei în Constituție.

Citește și: Patriarhul Daniel, prezent la vot pentru referendum! ”Participarea la vot este o onoare și o binecuvântare”

Citește și: România votează pentru referendum, iar Guvernul ia în calcul legalizarea prostituției și a drogurilor. Anunțul lui Teodorovici!

În anumite secții din România s-a atins și chiar s-a depășit numărul de votanți de pe listele permanente. Ora decisivă a fost ora 10:00. Localitățile vizate pentru numărul prea mare de cetățeni care au dorit să-și exprime opinia vizavi de familia tradițională au fost: Cadea(județul Bihor), Bisoca(Buzâu), Benești(Vâlcea) și Lazu(Dolj).

Toți alegătorii care se aflau pe liste la aceste secții au votat până în ora 10:00, astfel, 932 de persoane în secția 189 din Cada nu au fost de ajuns. Pe lângă numărul acesta, alții și-au făcut apariția pe listele suplimentare. Biroul Electoral Central(BEC) s-ar putea să fi raportat greșit.

Prima zi de referendum pentru familie

Sâmbătă, 6 octombrie, prima zi a referendumului care poate redefini familia, a adus la secțiile de votare 692.002 de persoane până la ora 16:00. Mediul urban a avut peste jumătate din numărul persoanelor care și-au consumat dreptul de vota, anume 433.760 persoane. În mediul rural s-au prezentat 258.242 de cetățeni. Secțiile de votare pentru redefinirea famileii tradiționale vor fi deschise și în ziua de 7 octombrie, duminică, între orele 07:00-21:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×