România votează pentru referendum, iar Guvernul ia în calcul legalizarea prostituției și a drogurilor. Anunțul lui Teodorovici!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 14:33
România votează pentru referendum, iar Guvernul ia în calcul legalizarea prostituției și a drogurilor. Anunțul lui Teodorovici!
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor

Ministrul Finanțelor publice, Eugen Teodorovici a atacat un subiect destul de delicat pentru România, legalizarea prostituției și a drogurilor, cu atât mai mult cu cât zilele acestea este discutată coaliția pentru familia tradițională.

Totul s-a petrecut într-o discuție în cadrul unui interviu carea vizează situația actuală a turismului din țară. Eugen Teodorovici a declarat că reducerea de TVA pentru turism nu este una suficientă pentru a putea dezvolta industria. Un bun exemplu ales de ministru a fost Olanda.

Legalizarea drogurilor și a prostituției în România ?

România are parte zilele acestea de condradicții de credințe și păreri din partea populației sale. Referendumul pentru familia tradițională a adus în față nume importante care și-au spus părerea despre cum ar putea să decurgă lucrurile în țară.

Citește și: Patriarhul Daniel, prezent la vot pentru referendum! ”Participarea la vot este o onoare și o binecuvântare”

Citește și: Horoscop Urania pentru 6-12 octombrie. Gemenii au de înfruntat instituțiile statului, pe când Berbecii au chef de petrecere!

Se pare că în Guvern s-a pus discuția de o legalizare a prostituției și a drogurilor, spre binele funcțiunii industriei de turism, una foarte importantă. Ministrul Finanțelor publice, Eugen Teorodovici, a dat ca exemplu surprinzător, Olanda. TVA-ul redus de 5% nu a fost și nici nu va fi de ajuns pentru a putea dezvolta turismul din România.

Eugen Teodorovici, legalizare droguri ușoare și prostituție în România
Eugen Teodorovici, legalizare droguri ușoare și prostituție în România

Demnitarul a ales Olanda pentru că aceasta are două mari lucruri pe care țara noastră nu le are: consumul liber de droguri ușoare și prostituția legală. „Am redus TVA la 5% la turism. Dar trebuie să vedem ce facem de aici înainte, pentru creşterea reală a turismului. Trebuie să vedem cum au făcut alte ţări. Nu vreau să dau exemplu, că se umple de ştiri… nu ştiu, Olanda, ca să fiu mai aproape de subiect”, a declarat într-un interviu de la DCNews Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×