Horoscop Urania pentru 6-12 octombrie. Gemenii au de înfruntat instituțiile statului, pe când Berbecii au chef de petrecere!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/10/2018, 08:39
Horoscop Urania pentru 6-12 octombrie. Gemenii au de înfruntat instituțiile statului, pe când Berbecii au chef de petrecere!
Horoscop Urania pentru săptămâna 6-12 octombrie 2018

Potrivit horoscopului Urania pentru 6-12 octombrie, nativii zodiei Gemeni au de înfruntat instituțiile statului, iar Berbecii numai la asta nu se gândesc, având chef de distracție continuu. Acest lucru nefiind tocmai rău, căci trebuie acordat timp fiecărui lucru. Așa realizezi și că ești ancorat în realitate, în prezent. Totodată, un plus pentru altă zodie este că apare Luna Nouă în viața ei, ce-i influențează destul de tare destinul, iar dacă va ști să ia numai lucrurile bune din ce i se întâmplă, vor fi numai reușite la orizont.

Urania dezvăluie ce ne spun astrele zilele următoare

Berbec

În zilele de 6 și 7 octombrie 2018, în prima parte a zilei, nativii zodiei Berbec au un spor la distracție nemaiîntâlnit. Aceștia ba chiar au chef să intre într-o competiție, să simtă puțină adrenalină, suspans. Pe când, în zilele de 8 și 10 octombrie, după orele dimineții, trebuie să depună un efort pentru a fi răbdători.

Taur

În primele zile, nativii zodiei Taur simt nevoia să gospodărească prin casă, să-și facă lăcașul unul mai confortabil, mai plăcut. Este recomandat însă să nu-și uite persoana iubită pe drum. Ai prea multă concentrare distribuită pe alte lucruri și uiți de lucrurile cu adevărat importante.

Citește și: Carmen Brumă, pe patul de spital! Mesaj sfâșietor postat de soția lui Mircea Badea

Citește și:Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Avocatul ei a spus tot

Citește și: Sondaj: câți români vin să voteze la referendum? Prezența la urne este esențială pentru procesul electoral

Gemeni

Primele dimineți ale săptămânii te prin cu pixul în mână, căci realizezi că trebuie să pui ordine în lucruri și mai ales în cele administrative.Pe data de 12 octombrie, ai în prim-plan aspecte amoroase, unele discuții cu partenerul de viață.

Rac

Zilele de 6 și 7 își aduc de dimineață niște informații, o nouă abordare a oamenilor din jurul tău. De asemenea, vei întâlni și persoane cu care să-ți pui aceste noi modalități de interacțiune în practică.

Leu

Nativii zodiei Leu se bucură în zilele de 6 și 8 octombrie de o atitudine care-i va ajuta pe viitor și anume una pragmatică. Va fi vorba, în acele zile, foarte mult despre partea financiară. Se prevede o călătorie, iar totul trebuie organizat de la cap la coadă.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară vor să devină mult mai responsabili, de aceea simt nevoia să fie și eficienți, astfel că parcă își măsoară timpul cu rigla pentru a-l distribui acolo unde e cu adevărat nevoie.

Balanță

Balanțele vor din ce în ce mai mult să scape de o tensiune pe care o trăiesc în prezent. Simtiți că aveți nevoie de mai mul echilibru în viață și vreți ca toate să fie clar puse pe căprării.

Scorpion

În zilele de 6 și8, nativii zodiei Scorpion au o întâlnire cu o persoană care o face să înțeleagă care ar trebui să fie ordinea de idei după care să se ghideze toată activitatea cu prietenii. De ceva timp, pare că ai uitat de ei, focusându-te doar pe partea profesională.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător au nevoie de stabilitate! Pe zona de amor stau bine, însă partea profesională și administrativă a gospodăriei pare să fie lăsată în urmă. Adună-te, că totul va fi bine.

Capricorn

Capricornii se gândesc în primele zile ale sâptămânii numai cum să facă pentru a reuși, pentru a avea o carieră, se gândesc poate și la niște studii. Vor ca viața lor să decurgă altfel și pentru asta pun piciorul în prag.

Vărsător

Primele dimineți ale săptămânii te fac să te gândești intens la noi resurse financiare. Pe data de 10 octombrie, planurile tale de zilele trecute par să prindă contur. De asemenea, se vor simți minunat când vor vedea că lucrurile încep să meargă, vor fi cu capul în nori. De aceea este recomandat să nu se abată prea tare de la drumul lor.

Pești

Între zilele de 6 și 8 octombrie, previziunile astrologilor anunță că ai parte de niște întâlniri de afaceri. De asemenea, Mercur intră în zodia Scorpion, lucru care ajută nativii zodiei Pești cu ceea ce au femeile, dar nu au bărbații: puțină intuiție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×