Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Avocatul ei a spus tot

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
05/10/2018, 23:49
Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Avocatul ei a spus tot GALERIE FOTO
Situație fetiței Elenei Udrea este în prezent un subiect delicatpână și pentru avocatul fostului ministru

Elena Udrea se află în acest moment al vieții într-o situație mai mult decât delicată, însă, ce se va întâmpla cu fetița pe care abia ce a adus-o pe lume? Despre acest subiect a vorbit avocatul fostului ministru, Veronel Rădulescu, pentru a clarifica situația. Elena Udrea are, de un an de zile, statutul de azilant politic. Din spusele avocatului său, despre postura în care se află acum, aceasta poate fi ”protejată de eventualele cereri de extrădare”. Iar, cu toate că fostul ministru a fost ridicat de agenții Interpol,  miercuri dimineață, 3 octombrie, în plină stradă, sunt niște legi care se ocupă de situația copilului său.

”Fetița are drepturi protejate de autorităţile din Costa Rica iar una dintre prevederi fiind că un copil nu trebuie despărţit de mama lui. Instanţa va analiza toate detaliile şi, cu siguranţă, va ţine cont de statutul de azilant pe care îl are Elena Udrea”, a declarat Veronel Rădulescu. Potrivit informațiilor din presă, acest moment o găsește pe fetița ei în grija tatălui ei, Adrian Alexandrov, ce care acum este și el în Costa Rica. De situația copilului lor se ocupă îndeaproape avocatul fostului ministru. Acesta a declarat că sigur există o soluție prin care Elena Udrea să fie în prezența micuței sale,  mai ales fiind nou-născută.

Situația fetiței Elenei Udrea! Declarația avocatului fostumului ministru

Situația fetiței Elenei Udrea este una incertă în acest moment
Elena Udrea, alături de fetița și iubitul ei Adrian Alexandrov

”E ciudat, pentru că Elena Udrea abia a născut, are o fetiţă mică. Va fi prezentată unei case de judecată şi acolo se vor discuta aspectele privitoare la minora pe care o are în întreţinere. Se va discuta şi cererea de extrădare şi instanţa se va pronunţa. Nu se aştepta la asa ceva”, a mai declarat avocatul Elenei pentru România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×