ULTIMA ORA! Elena Udrea, arestată în Costa Rica. Declarațiile avocatului său

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
05/10/2018, 00:02
ULTIMA ORA! Elena Udrea, arestată în Costa Rica. Declarațiile avocatului său

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate astăzi, 4 octombrie, în Costa Rica. „Vacanța” celor două a luat sfârșit, scrie presa din Costa Rica. Cele două „fugare” au fost trimise către penitenciarul pentru femei din San Jose, El Buen Pastor, care este cel mai vechi penitenciar și care va fi închis în următoarele șase luni.

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate în Costa Rica

Condițiile de acolo sunt inumane, iar carcerele arată ca niște cuști. Elena Udrea își va alăpta fiica din închisoare până când dosarul ei va fi soluționat.

Imagini terifiante din interiorul închisorii în care va sta Elena Udrea!

Adrian Alexandrov, tatăl fiicei Elenei, se află în aceste clipe în Costa Rica, declară Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea.

„Confirm reţinerea Elenei Udrea de către Interpol în Costa Rica. N-am reuşit să vorbesc cu dumneai. Am vorbit cu domnul Adrian Alexandrov. Este în Costa Rica”, a spus Veronel Rădulescu, la Antena3.

Avocatul Elenei Udrea a mai spus că șansele de extrădare sunt extrem de mici, iar fiica fostului ministru a rămas în îngrijirea lui Adrian Alexadrov și a mamei Elenei Udrea.

„Judecătorul care se va pronunţa pe cererea statului de extrădare, atât pentru Elena Udrea, cât şi pentru Alina Bica, bineînţeles că în dosare separate, va ţine cont de toate elementele: şi despre acest statut de refugiat, şi de situaţia Elenei Udrea care are un copil de doar 10 zile născut în Costa Rica, şi de faptele pentru care au fost condamnate, şi de procedurile care au fost urmate. (…)  Această soluţie a extrădării cred că este destul de redusă ca şansă. Ar fi şi nedrept să desparţi un copil de doar 10 zile de mama sa şi orice stat va ţine cont de acest aspect”.

Fetița Elenei Udrea se află acum în locuința acesteia din Costa Rica. Mama fostului ministru și Adrian Alexandrov se ocupă de îngrijirea micuței.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×