Elena Udrea a născut! Adrian Alexandrov a făcut primele declarații

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/09/2018, 17:08
Elena Udrea a născut! Adrian Alexandrov a făcut primele declarații

Elena Udrea a născut miercuri, 19 septembrie 2018, în jurul orelor 14:00 (ora României). Fetița fostului ministru a venit pe lume înainte de termen și este perfect sănătoasă.

Fetița Elenei Udrea – Eva Maria – are o greutate normală și a primit nota maximă la naștere. Udrea a născut pe cale naturală în Costa Rica, într-un spital din orașul în care locuiește, San Jose.

Adrian Alexandrov, tatăl Evei Maria,  declară că toată lumea a fost luată prin surprindere, deoarece bebelușul a decis să vină mai repede pe lume. Acesta este extrem de fericit și recunoaște că abia așteaptă să-și cunoască fetița și să o țină în brațe.

 

Elena Udrea a născut o fetiță perfect sănătoasă

„Astăzi ora 14:00, micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere și a venit pe lume! Sunt un tatic fericit si avem o fetita frumoasa si sanatoasa ( se pare ca seamana cu tati ?).
Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris in cuvinte ??‍?‍?. Abia astept sa imi tin fetita in brate, si le doresc tuturor sa aiba parte de astfel de momente fericite, pentru ca un copil este o Binecuvantare!”

Elena Udrea, pictorial controversat în Costa Rica

În urmă cu mai puțin de o lună, Elena Udrea era protagonista unui pictorial care împărțea România în două. Blonda a acceptat să acorde un interviu și să pozeze pentru coperta revistei Viva!, iar acest lucru a înfuriat o țară întreagă. Mulți au bănuit că Elena Udrea ar „inventa” această sarcină, iar pictorialul în care a apărut ar fi pentru a spulbera acest mit. Cu toate că toți i-am văzut burtica Elenei Udrea, există încă guri rele care spun că acele fotografii ar fi trucate, deoarece pictorialul a avut loc în Costa Rica, iar echipa celor care au realizat această ședință foto nu sunt cei de la Viva!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×