Carmen Brumă, pe patul de spital! Mesaj sfâșietor postat de soția lui Mircea Badea

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/10/2018, 23:51
Carmen Brumă, pe patul de spital! Mesaj sfâșietor postat de soția lui Mircea Badea GALERIE FOTO
Carmen Brumă este la spital! Vedeta a postat pe Facebook-ul său un mesaj sfâșietor pentru fanii ei

Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, se află acum pe patul unui spital! Aceasta a postat un mesaj pe contul său de socializare pentru a transmite admiratorilor ei în ce situație se află, dar și pentru a-i asigura că totul este cât se poate de bine. Vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă. După ce a depășit momentul operației, s-a pozat stând în patul instituției spitalicești, în plrim-plan fiind zona care a fost atinsă de bisturiu. Din cele scrise de aceasta pe Facebook, Carmen regretă cel mai tare că va pierde niște competiții din viitorul foarte apropiat. ”Din păcate, anul acesta voi rată Maratonul Internațional București unde alergăm, așa cum am făcut-o în ultimii ani, pentru @hospice_casă_speranței”, a scris la începutului mesajului vedeta. În completare, Carmen Brumă a susținut că înțelege cu adevărat importanța îngrijirii paliative.

”Sunt alături însă de toți cei care s-au alăturat acestei cauze și au înțeles cât de importantă este îngrijirea paliativa pt adulții și copiii care sufere de boli limitatoare de viață! Hai @team_hospice !!! #contracronometrupentrutimpullor #bucharestinternationalmarathon #runforothers #iwillbeback #loverunning #paliativecare”, a mai scris aceasta. După ce a publicat rândurile scrise de ea, comentariile celor care o admiră au fost fără sfârșit, toți îngrijorându-se de situația ei. Mesajele oamenilor sună cam așa: ”Fără Brumix MiB este pustiu… Însănătoșire grabnică ?”, “Însănătoșire grabnică!”, “Foarte bine ai făcut! Lasă că alergăm la anul împreună. Însănătoșire grabnică și revenire bună.

Carmen Brumă, la spital! Mesajul vedetei a îngrijorat oamenii

Carmen Brună se află la spital. Vedeta a postat un mesaj pe Facebook un mesaj lămuritor pentru admiratorii ei
Mesajul postat de Carmen Brumă pe Facebook

Citește și: DJ Tigaie a murit! Artistul a încetat din viață cu o zi înainte de concert

Citește și: Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Avocatul ei a spus tot

Citește și: Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Mondială a Educației!

Eu încă nu sunt ok așa că știu. Nici nu alerg anul asta. Însă poate la anul reușim cu tot cu @irinadanielamarathon ?? te îmbrățișez cu drag”, au scris cei care o apreciază pe vedetă. Majoritatea dintre ei s-au limitat doar la a-i transmite sănătate și recuperare rapidă. “Recuperare rapidă!”, “Sănătate multă ! ????” , au mai scris fanii. Vedeta a încercat pe cât posibil să liniștească spiritele, asigurând oamenii că nu i s-a întâmplat nimic gra. ”Nimic grav. Varice care trebuiau operate”, a comentat Carmen Brumă

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×