Horoscop Urania, săptămâna 3-9 noiembrie. Uranus din nou în Berbec

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/11/2018, 12:05
Horoscop Urania, săptămâna 3-9 noiembrie. Uranus din nou în Berbec
Iată previziunile Uraniei pentru cele 12 zodii ale horoscopului pentru săptămâna 3-9 noiembrie

Previziunile Uraniei arată ce spun astrele pentru cele 12 zodii ale horoscopului pentru perioada curpinsă între 3 și 9 noiembrie 2018. Se pare că noua lună aduce nativilor evenimente surprinzătoare. Care sunt cei care vor rămâne prinși între obligații și prea multă muncă?

Cum se vor descurca zodiile care sunt ocolite de noroc în zilele din săptămâna 3-9 noiembrie? Sfaturile primite de la Urania sunt pentru a-i ajuta pe nativi să treacă bine peste lecțiile de viață care îi așteaptă între 3 și 9 noiembrie.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Berbec

Berbecii vor primi câteva lecții în dragoste în săptămâna 3 și 9 noiembrie. Din păcate, vor avea foarte multe proiecte la servciciu, iar rutina nu le va face deloc bine. Vor interveni stări de oboseală și stres.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Taur

Dimineața de 4 noiembrie îți va aduce o dorință îndeplinită, ceva ce aveai de mult în minte. Taurii vor da dovadă de multă răbdare cu copiii în săptămâna dintre 3 și 9 noiembrie, pentru că-ți vor veni în vizită câțiva verișori mai mici. Din ce în ce mai multe amintiri vor da năvală acum.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie:Gemeni

Te vor preocupa multe lucruri din domeniul artei. Vei dori pe tot parcursul lunii noiembrie să îți exprimi imaginația și să descoperi piese de teatru, lecturi deosebite, și piese de artă de orice fel. Săptămâna 3-9 noiembrie este una în care implici 100% creativul.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Rac

Raci vor avea parte de lucruri obișnuite. Totul merge lin de o lungă perioadă, lucru pe care nu-l mai vrei. Acum este momentul să faci lucruri care să te facă să faci schimbări drastice. Vrei aventuri și experiențe noi!

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Leu

Leii sunt preocupați de bani în săptămâna 3-9 noiembrie. Urania indică faptul că leii se pregătesc intens pentru cumpărăturile de sărbători. ACeștia vor să facă multe surprize celor dragi, așa că numără intens banii pentru a le cumpăra ceea ce doresc.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Fecioară

Potrivit Urania, nativii zodiei fecioară vor avea o săptămână echilibrată psihic. Vei reuși într-un final să împaci lucrurile, așa că vei contopi foarte bine dragostea cu cariera.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Balanța

Luna nouă are intră în scorpion va aduce pentru zodia balanță dorința de a-și pune o ordine în gânduri. Urania indică pentru acest nativ să se gândească foarte bine la lucrurile care sunt cele mai importante, să le îndeplinească, iar mai apoi să le ia în seamă pe celelalte.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Scorpion

Scorpionul își va dori ca în această perioadă favorabilă lor să își calmeze spiritul. În ziua de 3 și 4 noiembrie vei avea o întâlnire care-ți va aduce o colaborare chiar alături de prieteni care au o sociație, fundație, club.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Săgetător

Urania idică faptul că nativul zodiei Săgetător a avea o săptămână de 3-9 noiembrie plină de menținere a ordinii. Aceștia ăși doresc echilibru, și nu el displace rutina pe care o au. Deocamdată nu sunt dispuși la schimbări.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Capricorn

Luna noua în scorpion aduce o săptămână de 3-9 noiembrie legată numai de profesie pentru nativii zodiei capricorn. Se pare că cel mai important este locul de muncă pentru tine.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Vărsător

Săptămâa de 3-9 noiembrie aduce pentru vărsători spiritul practic. Vrei ordine și corectitudine. Dai dovadă de o inteligență practică ieșită din comun, asta te va ajuta mult în situațiile ce vor apărea pe tot parcursul lunii noiembrie.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 noiembrie: Pești

Nativii zodiei pești vor ave ao desfășurare firească a lucrurilor în săptămâna 3-9 noiembrie. Luna nouă în scorpion îi va surprinde analizând orice, ca de obicei. Te va preocupa în data de 7 noiembrie un anume atașament față de o persoană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×