Horoscop Minerva pentru octombrie și noiembrie: toamnă grea pentru zodii

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/09/2018, 16:40
Horoscop Minerva pentru octombrie și noiembrie: toamnă grea pentru zodii
Zoziacul Minervei anunță zodiile că vor avea parte de o perioadă grea în toamna asta

Zodiacul Minervei pentru lunile octombrie și noiembrie arată că astrele nu spun lucruri bune pentru cei 12 nativi . Un mare ghinion vor avea zodiile, o toamnă grea se apropie în viețile lor. Emoții, stres și agitație mari, multe episoade în care vor fi puse la încercare.

Acestea îi vor aduce la capătul puterilor sau îi vor face să crească din ce în ce mai mult pe plan spiritual și financiar. Răbdarea e pusă foarte mult la încercarea în sezonul toamnei.

Horoscopul Minervei pentru octombrie și noiembrie

Se pare că Minerva atenționează cele 12 zodii că vor fi lovite din toate părțile. Horoscopul pentru lunile octombrie și noiembrie schimbă energiile nativilor.

Berbec

Dacă va ști să gestioneze toate emoțiile și trăirile totul va fi bine. Minerva anunță pentru nativii berbecului că sunt așteptați pentru ceva călătorii lungi. Puteți scoate bani frumușei pentru ceva idei inovative, trebuie să aveți încredere și să treceți peste spusele celorlalți, care sunt gata oricând să vă dezarmeze.

Taur

Se va schimba modul în care îi percepi pe ceilalți. La mijlocul lunii octombrie poți echilibra unele relații cu colegii de serviciu. Ai din ce în ce mai mult nevoia să te exprimi liber.

Gemeni

Originalitatea este în floarea, trebuie să ai mai multă încredere în spiritul tău creativ și să nu-ți ascunzi dorințele. Acum vei recolta lucruri pentru care ai lucrat în urmă cu ani buni. Atenție la picioare, să nu aveți vreo surpriză.

Rac

Ai parte de unele șicane. Pe partea financiară vei încheia un contract mult dorit, dar trebuie să înveți să echilibrezi munca și dragostea. Gândește-te de zece ori înainte de a întoarce spatele partenerului.

Leu

Totul la tine se întâmplă încet dar sigur. Ai pierdut o persoană dragă, iar asta încă te apasă. Ai grijă la prietenii pe care îi ai, se pare că toată lumea e împotriva ta.

Fecioară

Vei întâlni pe cineva potrivit pentru tine, o persoană pe care într-adevăr o placi, dar totul se sfârșește după 3-4 întâlniri.

Balanță

Încercați să fiți pus la punct când vine vorba de realitate. Încerci să vii pe calea cea bună, însă nu pre îți reușește. Nu ar trebui să-ți fie atât de teamă să te deschizi.

Scorpion

Ai o perioadă grea, veți fi loviți din toate direcțiile, iar prietenii te vor părăsi. Mare atenție în luna decembrie la problemele de sănătate ale unui părinte, mai vizat este tatăl.

Săgetător

Lucrurile merg ca unse când vine vorba de familie, apreciere de sine. Aveți parte de multă creativitate, folosiți-o cum trebuie. Va trebui să decizi ceva important în curând.

Capricorn

Femeile pot rămâne însărcinate, o perioadă extrem de bogată se arată pe toată planurile. În lunile octombrie și noiembrie îți poți lua revanșa considerabil.

Vărsător

Vei lua mai multe personale. Ceva te va repoziționa pe piața profesională datorită comunicării extraordinare.

Pești

În final a reușit să înțelegă că nu trebuie să mai fie atât de capricios și fițos. Acesta este un lucru cu care se chinuia în trecut și care i-a adus multe pierderi. Sunt avantaje pentru persoanele de vârsta a doua și cele care sunt la vârsta pensiei sau care lucrează în străinătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×