Nora lui Dorin Cocoș, goală, cu câteva săptămâni înainte să nască! Imagini incendiare!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/09/2018, 15:50
Nora lui Dorin Cocoș, goală, cu câteva săptămâni înainte să nască! Imagini incendiare! GALERIE FOTO
Nora lui Dorin Cocoș, Monica Orlanda, a pozat goală, înainte să nască

Frumoasa Monica Orlanda și-a lăsat prietenii de pe rețelele de socializare cu gura căscată, după ce a postat mai multe fotografii în care apare dezbrăcată, cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru prima dată!

Dacă până acum nu a vrut să vorbească prea mult despre sarcina sa, iubita lui Alin Cocoș a trecut la extrema cealaltă! A pozat foarte provocator și a postat fotografiile pe Instagram. Mai mult, în unele fotografii l-a …implicat şi pe iubitul ei, Alin Cocoș, care nu-și mai încape în piele de fericirea de a deveni tată.

Monica Orlanda și Alin Cocoș au pozat foarte sexy, zilele acestea. Nora lui Dorin Cocoș mai are puțin și naște
Monica Orlanda și Alin Cocoș au pozat foarte sexy, zilele acestea. Nora lui Dorin Cocoș mai are puțin și naște

Fotomodelul Monica Orlanda a pozat dezbrăcată și gravidă

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, după ce Alin Cocoş s-a despărţit de frumoasa Gina Pistol, după o relaţie care a durat mai bine de şase ani. Milionarul nu a plâns prea mult în pumn şi a cunoscut-o rapid pe Monica Orlanda, fosta iubita a lui Alex Piţurcă.

Tânăra este fotomodel de profesie şi arată ca un top-model! Are un corp sculptat, este numai fibră, este superbă din cap până în picioare. Cu sarcina a luat câteva kilograme în plus, însă nu și-a pierdut formele, după cum se poate vedea ciu ochiul liber în GALERIA FOTO! Rămâne de văzut în cât timp va reveni la formele care au făcut-o celebră frumoasa Monica Orlanda.

Copilul lui Alin Cocoș nu este singurul bebeluș din familie! Dorin Cocoș, tatăl lui Alin, schimbă deja scutece de la finele lunii martie. Iubită afaceristului, Raluca Miu, a dat naștere unui băiețel, pe care l-a botezat Noah.

Citește și Elena Udrea a născut! Adrian Alexandrov a făcut primele declarații

Citește și Vedetă găsită moartă pe stradă! Femeia de doar 26 de ani era gravidă!

Milionarul, în vârstă de 56 de ani, este în vervă și extrem de responsabil, ocupându-se de tot ce are nevoie bebelușul său, acum în vârstă de patru luni. El îi va preda ştafeta lui Alin, care la finele acestui veri va învăţa ce înseamnă să ai bebeluş în casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×