Vedetă găsită moartă pe stradă! Femeia de doar 26 de ani era gravidă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/08/2018, 17:59
Vedetă găsită moartă pe stradă! Femeia de doar 26 de ani era gravidă! GALERIE FOTO
Vedeta moarta pe strada era imbracata doar in lenjerie intima

Șoc la Hollywood, unde o vedetă însărcinată a fost găsită moartă pe stradă! Femeia în vârstă de doar 26 de ani a fost găsită doar în lenjerie intimă și bluza de la pijama!

Vedeta Lyric McHenry, a fost găsită pe o stradă din Bronx, miercuri la ora 5 dimineața, purtând doar lenjerie intimă și bluza de pijama. Ea a fost transportată la spital, unde a fost declarată moartă.

Citește și CUTREMURĂTOR! SUPERBA VEDETĂ S-A SINUCIS!!! S-a spînzurat pentru că părinţii o obligau să se mărite!!! Galerie foto cu tînăra! 

Citește și Imagini şocante! Moartea care şochează o ţară întreaga! O tânără de 18 ani, manechin, găsită la etajul 6 al unui hotel! 

Vedeta moartă pe stradă este posibil să nu fi știut că este gravidă

Cu doar câteva ore înainte de deces, Lyric McHenry îşi sărbătorise ziua de naştere, postând mai multe fotografii și un videoclip pe contul ei de Instagram, informează Mirror.

Diva găsită moartă pe stradă era gravidă în 20 de săptămâni, însă anchetatorii nu știu exact dacă vedeta știa că este însărcinată. Autoritățile au descoperit lângă trupul neînsuflețit al vedetei o pungă cu cocaină, iar poliția suspectează că Lyric ar fi murit după ce a luat o supradoză de droguri. De asemenea, se investighează modul în care tânăra a ajuns pe străzi, luându-se în calcul toate ipotezele.

”Nu erau semne vizibile pe corpul ei. Trupul ei va fi examinat de un medic legist care va determina cauza morții”, a declarat NYPD. Tânăra de 26 de ani a fost studentă la Universitatea Stanford înainte de a începe să facă videoclipuri politice pe Youtube. În anul 2016, ea a produs și a apărut într-un show numit „EJNYC for EJ Johnson”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×