CUTREMURĂTOR! SUPERBA VEDETĂ S-A SINUCIS!!! S-a spînzurat pentru că părinţii o obligau să se mărite!!! Galerie foto cu tînăra!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
26/09/2015, 11:14
CUTREMURĂTOR! SUPERBA VEDETĂ S-A SINUCIS!!! S-a spînzurat pentru că părinţii o obligau să se mărite!!! Galerie foto cu tînăra!GALERIE FOTO

Vedeta a fost găsită spânzurată după ce s-a temut că o să fie forţată într-o căsătorie aranjată de părinţii săi! Ea s-a SINUCIS!

(CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU VEDETA! ERA ATÎT DE FRUMOASĂ!)

Ea a încercat să-i oprească printr-un ordin judecătoresc. Nadia Menaz, 24 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Oldham, Greater Manchester, în luna mai a acestui an, cinci luni după ce a cerut un ordin judecătoresc pentru a-şi opri familia din a o forţa să se mărite, potrivit site-ului dailymail.co.uk. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

E OFICIAL! Supervedeta PRO TV A DIVORŢAT! A dat lovitura: a luat o avere uriaşă de la soţul ei!  NIMENI NU SE AŞTEPTA la asta!

În audiere s-a spus că Nadia avea o relaţie “foarte tensionată” cu părinţii ei. Ea a suferit, de asemenea, de depresie şi automutilare.

Menaz, un fost cadet al armatei care a vrut să se alăture poliţiei, a început modeling-ul după ce a plecat de acasă, la 16 ani, şi l-a cunoscut pe domnul Rasool, 25 de ani, în anul 2010.

Ei au început să se întâlnească, ţinându-şi relaţia secretă faţă de părinţii ei până în aprilie 2011, când s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de rit islamic.

Playboy a plătit bani grei ca să dezbrace complet o SUPER-ŞTIRISTĂ a României! FOTOGRAFII INCENDIARE!

FOTO FIERBINTE! FLAVIA + DANI OŢIL = LOVE! „SÎNT ÎMPREUNĂ!”

Căsătoria nu a fost niciodată confirmată formal, conform legilor, dar cuplul a avut o fetiţă născută în Martie 2012.

Anul trecut, în Decembrie, Doamna Menaz a scos un ordin de protecţie faţă de căsătoria forţată de la Curtea Familiei din Manchester împotriva tatălui ei Sabir Hussain, 60, mama ei Ruksana Kousar, 55 şi a 3 dintre cei 8 fraţi ai ei.

Conform instruciţunilor guvernului, legislaţia protejează femeile în cazul în care sunt ameninţate cu o căsătorie forţată sau se află într-una.

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

În timpul anchetei, Domnul Hussain şi Domnul Kousar au negat acuzaţia conform căreia au încercat să o convingă pe Doamna Menza într-o căsătorie forţată şi iniţial au afirmat că nu ştiau de emiterea ordinului de protecţie împotriva căsătoriei forţate.

Cu toate acestea, când au fost întrebaţi de anchetatori, aceştia au recunoscut că ştiau de această lege, afirmând însă că fata lor a fost omorâtă de un “terţ”.

Legistul Simon Nelson a spus că Hussain, tatăl Nadiei, a spus clar într-o declaraţie pe care a dat-o poliţiei că avea probleme să accepte relaţia fiicei sale cu Rasool.

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

Hussain a mai declarat că de când fiica lui a murit, a primit mesaje de pe numărul ei de telefon care spuneau “Nadia a murit, dar acum este rândul tău. Tu urmezi”.

Pe 1 mai, în ziua când a murit, Nadia a avut o cearta cu Rasool.

Investigaţia poliţiei a exclus o posibilă crimă şi o examinare post mortem a confirmat că moartea a survenit prin spânzurare.

Sursă: www.evz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×