Cum arată astăzi Mihaela Cernea, fosta membră a trupei Class. S-a schimbat radical

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/09/2018, 16:04
Cum arată astăzi Mihaela Cernea, fosta membră a trupei Class. S-a schimbat radical GALERIE FOTO
Mihaela Cernea alături de membrii trupei Class

Mihaela Cernea arată azi cu totul schimbată față de anii în care era componentă a trupei Class. Acum este mamă a doi copii, un băiețel de 13 ani, care se pare că îi calcă pe urme, și o fetiță, Leia, care are 10 ani. Cei doi sunt fructul iubirii dintre fosta cântăreață și Costin Craioveanu.

Momentan se ocupă de textele pieselor fiului său, și de pasiunea pentru poșete, un accesoriu pe care îl consideră de neînlocuit. Fosta solistă a trupei cunoscute în România în anii 1995 se pare că este o familistă, o soție și o mamă devotată.

Mihaela Cerna, schimbare radicală

Mihaela Cernea, fostă membră a trupei Class
Mihaela Cernea, fostă membră a trupei Class

Fosta membră a trupei Class, primul grup muzical dance din România, arată total altfel față de primele apariții în lumea muzicii românești. Fosta artistă și-a încetat cariera pe timpul celor două sarcini, astfel cu pași mici și siguri trupa și-a încheiat activitatea.

Mihaela Cernea și Miky Florea au început proiectul care urma să fie un adevărat succes în țară. După ce au început primele planuri pentru piese, Florin Cojocaru, colegul fratelui Mihaelei Cernea a devenit foarte interesat de ideea trupei.

Primul lor succes a fost piesa „Răspuns”, care a fost clasată printre primele 10 piese la Selecția Națională pentru Eurovizion din 1996. După un an, formația a scos primul album de studio, fiind primul album dance lansat în România.

Mihaela Cernea în trupa Class
Mihaela Cernea în trupa Class

După mulți ani petrecuți la Media Pro, aceștia au trecut la casa de discuri Cat Music. Încă din 2001 Mihaela Cernea s-a gândit să aibă o carieră solo, în urma mutării sale în Germania alături de proaspătul soț. Peste ani și ani, aceasta a rămas în amintirea publicului cu piese de neuitat pentru românii care i-au iubit pe atunci, dar și cu o căsătorie frumoasă cu Costin Craioveanu, care i-a dăruit 2 copii. Acum are o pasiune pentru genți și își ajută fiul, ce dorește să urmeze aeeași carieră ca mama sa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×