Will Smith sărbătorește 50 de ani sărind din elicopter peste Marele Canion

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/09/2018, 15:00
Will Smith sărbătorește 50 de ani sărind din elicopter peste Marele Canion GALERIE FOTO
Starul internațional sărbătorește inedit schimbarea prefixului

Will Smith s-a gândit să-și aniverseze cei 50 de ani făcând bungee jumping deasupra Marelui Canion. Actorul a decis să facă ceva unic pentru a-i aduce aminte de schimbarea prefixului, așa că a ales să trăiască niște emoții intense. Vedeta nu a fost singură în această aventură unică, alături de el au fost prezenți copiii săi și soția, Jada Pinkett Smith.

În aer, actorul a făcut semnul inimii, iar când a ajuns în dreptul familiei, prietenilor și fanilor, le-a făcut cu mâna. Starul a părut puțin speriat de sărbătorirea aventuroasă, repetându-și să nu se uite în jos. Emoțiile au devenit însă mai mari în momentul în care se apropria cu pași repezi săritura glorioasă.

Will Smith a sărbătorit cei 50 de ani în aer

Actorul internațional nu a lăsat ca ziua sa de naștere să fie una banală, așa că la cei 50 de ani a decis să facă bungee jumping peste Marele Canion. Acesta a sărit din elicopter cu o grămadă de emoții. Numărătoarea inversă a celor aflați în aeronavă l-a făcut să-și repete aceste cuvinte: „Niciodată să nu te uiți în jos, tu niciodată să nu te uiți în jos!”

Will Smith în elicopter înainte de săritură
Will Smith în elicopter înainte de săritură
Will Smith la 50 de ani deasupra Marelui Canion
Will Smith la 50 de ani deasupra Marelui Canion

Will Smith a părut extrem de încântat la sfârșitul experienței. „A fost superb. Ăsta a fost cel mai frumos peisaj pe care l-am văzut în viața mea. Marele Canion a fost al meu. Am fost eu și Canionul, e ca și cum ai avea nevoie de teroare pentru a te bucura de o așa binecuvântare”, a spus fericit actorul, deși în primă fază a părut destul de speriat. Soția sa, Jada Pinkett Smith, Trey, Willow și Jaden, copiii actorului s-au bucurat pentru alegerea pe care a făcut-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×