Horoscop zilnic: luni, 4 martie 2019. Surprize pentru Vărsători!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
03/03/2019, 17:14
Horoscop zilnic: luni, 4 martie 2019. Surprize pentru Vărsători!
Horoscop zilnic: luni, 4 martie 2019

Conform horoscopului din ziua de luni, 4 martie 2019, se anunță multe suprize pentru zodia Vărsător. De altfel, luna Martie aduce pentru toți nativii zodiacului noutăți, la capitolele dragoste, bani și carieră. Se anunță avansuri în funcție, noi direcții de urmat și profit. De altfel, horoscopul stă sub semnul Lunii Noi și aduce lucruri importante șicând vine vorba de dragoste.

Horoscop zilnic: luni, 4 martie 2019

Mai mult, pentru unele zodii se anunță și avansuri în funcție, iubiri noi și pasionale. Întorcându-ne la horoscopul de luni, cei vizați sunt, după cum aminteam mai sus, Vărsătorii. Ei sunt într-o formă de zile mari, au o stare bună, sunt pozitivi și debordează de energie.

Horoscop zilnic: luni, 4 martie 2019. Surprize pentru Vărsători!
Surprize pentru Vărsători!

Berbec

Este o zi care vizează relația cu prietenii. Te preocupă tot ce ține de ei, așa că ești extrem de atent la tot ce vine din partea lor. Primești diverse sfaturi, lucru care te bulversează.

Taur

Subiectele principale ale zilei pentru Tauri sunt cariera și imaginea în societate. Se anunță situații conflictuale, dar vei reuși să rezolvi totul de bine.

Gemeni

Este o zi excepționale pentru a te gândi la tine, pentru a te ocupa de sufletul tău și liniștea ta. Este posibil chiar să îți planifici unele călătorii, pentru a te bucura și mai mult de timpul tău liber.

Rac

Ziua ta este ocupată numai de chestiuni financiare. Trebuie să te ocupi de buget, de taxe, plăți, impozite. Nu ești un cheltuitor, dar vremurile actuale te constrâng, așa că trebuie să fii din ce în ce mai strângător.

Leu

În prezent, în viața ta este mult mister, dar asta dă farmec zilelor tale. Se poate pune problema banilor într-un parteneriat, așa că mare grijă.

Fecioară

Luni, 4 martie 2019, muncești și iar muncești. Sănătatea îți pune ceva probleme, așa că este indicată o vizită la medic.

Balanță

Ai chef de distracție, ești plin de viață, astfel că vei aduna multă lume în jurul tău. Răbdarea și discernământul trebuie să îți fie întotdeauna aproape, mai ales azi.

Scorpion

Începi săptămâna cu activități domestice. Relația cu familia este încordată, te apucă și dorul de copilărie, de părinți. Totul e trecut pe latura emoțională, ceea ce te va face foarte sensibil luni.

Săgetător

Porți discuții cu persoane din anturajul apropiat. Planifici anumite forme de socializare de care ai și mare nevoie, căci în ultima vreme ai stat cam retras.

Capricorn

Ești extrem de preocupat de bugetul tău. Rezolvi probleme pe care le-ai tot amânat și drept recompensă din partea universului primești și daruri.

Vărsător

Începi ziua excelent. Ai chef de viață, ai o energie de zile mari și împarți numai zâmbete. Planifici totul pentru ziua de mâine, iar astrele te susțin în tot ceea ce îți propui.

Pești

E multă forfotă în viața ta. Dorești să schimbi ceva, dat totodată ești și confuz. Cert este că ai nevoie de o schimbare totală de registru cotidian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×