Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 4-10 martie 2019. Perioadă încărcată pentru șobolani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 22:19
Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 4-10 martie 2019. Perioadă încărcată pentru șobolani
Ce ți-a rezervat zodiacul chinezesc pentru săptămâna viitoare

Zodiacul Chinezesc vine cu predicții pentru săptămâna 4-10 martie 2019. Aceasta este a doua săptămână din anul chinezesc ce stă sub semnul Mistrețului de Pământ. Anul Mistrețului va dura până pe 25 ianuarie 2020, moment în care va fi înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal.

Vezi ce ți-au rezervat astrele din Zodiacul Chinezesc

Anul Mistrețului de Pământ se anunță benefic pentru mai toți nativii Zodiacului Chinezesc. Oamenii vor avea parte de liniște, se vor simți mai liberi, mai ușurați, iar atitudinea politicoasă a Mistrețului va stimula sentimentul bogăției.

În ciuda tuturor acestor aspecte îmbucurătoare, nu este exclus să apară și o urmă de ezitare, poate chiar neîncredere în propriile forțe.  Zodiacul Chinezesc reprezintă o sursă de informare care datează de sute de ani și se bucură de mare respect în zona Orientului.

Zodiacul Chinezesc, pentru fiecare zodie în parte
Zodiacul Chinezesc, pentru fiecare zodie în parte

Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 4-10 martie 2019

Șobolan

Nativului din zodia Șobolan i se recomandă să dea dovadă de flexibilitate în această săptămână. Nu este exclus ca planurile de afaceri să sufere modificări. Pot apărea noi oprtunități, așa că fiți pregătiți pentru situații neprevăzute. Pentru cei care nu au avut noroc în plan sentimental, ar putea crește șansele de a-și cunoaște sufletul pereche. De asemenea, nu neglijați activitățile ce țin de familie, mai ales pe sfârșit de săptămână.

Bivol

Nu te aștepta întotdeauna ca alți oameni să gândească la fel ca tine, pentru că s-ar putea să ai parte de surprize neplăcute. În această săptămână vei ajunge la concluzia că cei dragi au opinii diferite de ale tale, astfel că astrologii recomandă să fii deschis la compromisuri. Weekend-ul se anunță destul de obositor, dar productiv din punct de vedere profesional.

Tigru

Pe nativii din zodia Tigru îi așteaptă o săptămână foarte încărcată. Treburile vor părea că nu se mai termină. Sfatul astrologilor est să nu renunți, continuă să lupți pentru visul tău. Nu este exclus să aveți parte și de interviuri sau întâlniri importante, așa că fiți calmi și plini de încredere.

Iepure

Este o perioadă numai bună pentru relaxare și deconectare de toate problemele cotidiene. Nu e exclus să ai parte și de mici presiuni în plan emoțional, așa că sfatul astrologilor este să rămâi calm și cu picioarele pe pământ. Sfârșitul săptămânii te va găsi vesel și plin de energie, alături de cei dragi.

Dragon

Răbdarea nu este tocmai punctul forte pentru acești nativi, dar exact de asta ai nevoie în următoarea săptămână, pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Spre sfârșitul săptămânii veți avea parte de surprize plăcute în plan sentimental.

Șarpe

Se anunță o săptămână agitată, cu multe lucruri de organizat, mai ales în gospodărie. După mijlocul săptămânii vei întâmpina unele dificultăți la locul de muncă, însă nu te speria, sunt doar niște obstacole minore.

Cal

Nativii din această zodie vor avea parte de un mesaj neașteptat sau chiar o vizită surpriză. Dacă ești în căutare de idei noi, poate ți-ar prinde să ieși și să cunoști alți oameni. În weekend te așteaptă momente de relaxare, alături de prieteni și familie.

Capră/Oaie

Pentru tine, ritmul acestei săptămâni se anunță destul de lent. Sfatul astrologilor este să nu-ți pierzi buna dispoziție. De asemenea, încearcă să te înconjori în aceste zile numai de oameni dragi, care să-ți transmită o energie pozitivă.

Maimuță

Nu lăsa opiniile negative ale unora să-ți strice buna dispoziție. Nu ceda presiunilor și nu pune la suflet toate răutățile venite din partea celor din jur. Chiar dacă nu se anunță o săptămână perfectă, vei găsi suficiente motive să zâmbești.

Cocoș

Încearcă să te relaxezi în perioada următoare. Cu mintea limpede, vei putea găsi răspunsuri și soluții pentru toate problemele care se ivesc. Weekend-ul te va ajuta să-ți clarifici anumite aspecte importante din viața ta.

Câine

Orice ai avea de înfruntat săptămâna asta, nu te da bătut. Totul are o rezolvare, dacă reușești să gândești lucrurile cu calm. În weekend ia o pauză binemeritată și profită din plin de ea.

Mistreț

Toată săptămâna îți va părea extrem de agitată, însă vei reuși să găsești resurse pentru a rezolva orice problemă. Spre mijlocul săptămânii ar putea apărea o situație neplăcută în familie, însă nu te îngrijora. Lasă-i și pe alții să te ajute cu sfaturi, sau chiar mai mult, nu e să duci toate poverile de unul singur.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×