Horoscop zilnic marți, 18 decembrie: veste bună pentru scorpion

Ana Chivu   
în Horoscop
17/12/2018, 16:13
Horoscop zilnic marți, 18 decembrie: veste bună pentru scorpion
Ce spun astrele pentru zodii pentru ziua de marți, 18 decembrie?

Horoscopul zilnic pentru marți, 18 decembrie, anunță schimbări multe pentru cei 12 nativi ai zodiacului. Se pare că în mare parte este vorba de bani. Aspectele financiare sunt în sfârșit puse la punct. Astrele anunță că toate cheltuielile sunt excluse pentru cei din zodia racului.

Ziua de 18 decembrie, pentru unele zodii, este o zi agitată, plină de lucruri noi și grele de digerat. Pentru altele însă, este o zi mai mult decât obișnuită, plină de rutină.  Care sunt zodiile norocoase aproape de sfârșitul anului? Ce sfaturi au astrele pentru acestea pentru situațiile grele prin care vor trece?

Horoscop zilnic marți, 18 decembrie: peștii vor face destăinuiri

Astrele sfătuiesc toți cei 12 nativii ai horoscopului ca azi, marți, 18 decembrie, să uite de lucrurile din trecut și să fie prezenți în momentele frumoase care vor urma să vină în viața lor. Spre seară vă va aștepta o surpriză. Veți petrece într-un cadru restrâns cu câțiva prieteni, iar acest lucru vă va face foarte fericit!

Veți simți cum toate presiunile dispar și în sfârșit legați prietenii care vă fac să vă simțiți ca acasă. Astăzi este o zi importantă pentru colectiv și pentru evoluția relațiilor de orice fel.

Berbec

Berbecul are tendința de a respinge tot ce vine din exterior. Acest lucru îl deranjează foarte mult pe partenerul de viață. Din păcate, alegi să te implici în diverse proiecte care îți fură mult timp, astfel că nu mai ai chiar pentru cel ce te iubește. Schimbă ceva!

Taur

Îți vei consuma energia prin căteva activități care te vor ajuta să îți atingi scopul. Sfânșitul zilei te va găsi singur. S-ar putea să ai șansa să-ți întâlnești sufletul pereche! Fii atent și ține-ți ochii deschiși.

Gemeni

Vei petrece mult timp pe data de 18 decembrie să cauți o soluție la problemele celor ce te înconjoară. Ar trebui să reflectezi mai mult și să nu uiți că și tu ești important.

Rac

Azi, 18 decembrie, ești irascibil, iar câțiva din prietenii tăi te vor ocoli din cauza asta. Încearcă să te calmezi și să eviți lucrurile care te irită și te scot din minți. Ești mai sensibil azi.

Leu

Astrele te sfătuiesc să ții măcar azi, 18 decembrie, cont de părerea partenerului de viață. Seara se anunță o vizită de la o rudă. Veți sta la povești și vă veți simți sufletul eliberat. De asemenea, ți se recomandă să ai un echilibru.

Fecioară

Prima parte a zilei te va aștepta un cadou, ceva ce te va face să îți schimbi starea de spirit. Ai câteva problme de sănătate, dar asta nu te împiedică să ieși să te distrezi cu prietenii tăi.

Balanță

Azi, 18 decembrie, vei lucra foarte intens la un proiect de la serviciu. De asemenea, te preocupi și de treburile casnice. Ai nevoie de ajutor din partea partenerului de viață ca să închei niște planuri, altfel nu le vei duce la capăt.

Scorpion

Ești entuziasmat, ai multă energie pozitivă și ai norocul să ai darul umorului. Vei destinde o atmosferă tensionată azi, 18 decembrie. Spre seară, se anunță un eveniment în care te vei putea face remarcat. O persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, va veni în vizită.

Săgetător

Marți, 18 decembrie, îți dorești să îți exprimi foarte mult punctul de vedere. Îți pare că nu ești ascultat. Prima parte a zilei va fi plină de activități de rutină. Cu toate acestea, tu te simți bine când le faci. Îți place să fie totul așa cum te-ai obișnuit și nu ești chiar omul situațiilor surpriză și de extremă.

Capricorn

Te apasă o problemă mai veche! Ar trebui să ții cont de sfaturile pe care le primești de la cineva drag. Analizează cuvintele spuse de el și străduiește-te să schimbi ceva, pentru că doar tu poți. Astrele anunță ceva șanse care să îți aducă ceva bani în plus.

Vărsător

Te așteaptă o decizie importantă azi, 18 decembrie! Prima parte a zilei va fi mai dificilă, dar vei trece cu bine peste. Tot azi reușești să îi faci o surpriză partenerului tău de viață. Cu toate că sunteți într-o relație de mulți ani, dragostea dintre voi e departe de a se termina.

Pești

Relația ta a cam scârțâit în ultima perioadă, se pare că spre seară vei face niște mărturisiri care vă vor ajuta să vă legați mai mult. Aceste cuvinte se simțeau ca o povară de mult timp. Nu uita, astrele spun că banii vin când ai nevoie de ei, nu când vrei. Fii mai pozitiv, urmează lucruri bune în viața ta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×