Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018. Predispoziție la accidente pentru o zodie

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
07/12/2018, 15:52
Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018. Predispoziție la accidente pentru o zodie
Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018.

Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător și va rămâne până pe 5 ianuarie 2019. Berbecii își vor dori să rămână cu demnitate în picioare. Dorința de evoluția socială, profesională și umană vor fi resimțite la majoritatea semnelor zodiacale.

Între 8 decembrie și 11 decembrie, zodiile sunt supuse unor presiuni exterioare pentru care au nevoie de concentrare și puțin efort pentru a le depăși. O zodie va trebui să calculeze și să deslușească anumite întâmplări din trecut pentru a înțelege anumite semnale de alarmă pe care nu le-au înțeles la momentul respectiv.

Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018.

Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018.
Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 decembrie 2018.

BERBEC

Berbecii doresc să rămână demni și vor să evolueze social, profesional și uman. Anumite discuții din trecut vor trebui reanalizate de nativii zodiei Berbec pentru a descifra și decodifica discuții care au fost pline de esență de care și-au dat seama la momentul respectiv.

TAUR

Taurii sunt preocupați de bunuri și bani în această perioadă. Moștenirile, donațiile și cadourile substanțiale vor fi preocupările taurilor în săptămâna 8-14 decembrie. Atenție la parteneriatele de afaceri. Persoane pe care le considerați apropiate ar putea să vă trădeze și să aibă alte interese ascunse.

GEMENI

Perioada 8-14 decembrie este favorabilă relațiilor de cuplu. Puteți încheia anumite demersuri legale și oficiale. Nativii zodiei Gemeni vor avea clipe de revoltă, crize de identitate  și alte dezamăgiri ideologice. În ultima zi din această perioadă unii nativi ar putea fi remarcați și premiați. În orice caz, vor cunoaște succesul în public.

RAC

Nativul Rac ar putea să își găsească un alt loc de muncă. Dacă nu vor să plece de la actualul loc de muncă, nativii Rac vor putea să își renegocieze salariul cu șeful. Aveți grijă la șarlatani. Nu intrați în „combinații” cu oameni dubioși sau oferte de nerefuzat. Ar putea fi o capcană.

LEU

Leul este plin de viață în acest sfârșit de săptămână. Cei mai tineri nativi vor avea chef de mișcare și exerciții de menținere în aer liber. La muncă totul este tensionat. Sunteți obosiți și programul vostru este extrem de încărcat. Se va constata o lipsă de entuziasm față de preocupările profesionale în această perioadă. Pot apărea și câteva probeleme de sănătate. Aveți grijă!

FECIOARĂ

Între 11 și 13 decembrie nativii Fecioară au predispoziție la accidentări. Lovituri, traumatisme și tăieturi. Să fiți mai atenți în această perioadă.

BALANŢĂ

SCOPRION

Discuții pe tema banilor și lămuriri din partea unor insitiuții oficiale care vă vor aduce rezolvarea problemelor voastre.  Scorpionii vor fi retrași și tăcuți în această perioadă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt încrezători și optimiști. Plini de energie și extrem de activi vor fi în această perioadă nativii acestei zodii. „Sectorul relațiilor cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali este șubred. Evitați discuțiile aprinse și controversele cu persoanele dificile, suspicioase sau lipsite de educație.”

CAPRICORN

Nativii din zodia Capricorn se vor lupta cu sinele pentru a pune în armonie evenimentele cu care se confruntă în ultima perioadă. Capricornii sunt plictisiți  și obosiți în săptămâna 8-14 decembrie.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi sprijiniți de rude sau apropiați, care le vor oferi sfaturi de viață extrem de bune, precum și „observații, indicații și avertismente utile și sincere pe care nu e bine să le ignore”.

PEŞTI

Nativii zodiei Pești vor putea fi premiați. Distincții, premii, numiri în funcții și alte recunoștințe ar putea mângâia orgoliul acesto nativi. În această perioadă ar putea să  „se conturează posibilitatea redresării în ochii opiniei publice a celor care au fost „șifonați’ în ultima vreme de bârfe, comentarii nedreptate, acuzații nefondate, anchete, procese.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×