Horoscop Urania actualizat, perioada 15-21 decembrie: zodii care au nevoie de ajutorul celor dragi

Alexandra Chivu   
în Horoscop
14/12/2018, 15:43
Horoscop Urania actualizat, perioada 15-21 decembrie: zodii care au nevoie de ajutorul celor dragi
Previziunile Urania pentru perioada 15-21 decembrie anunță și că următoarea intrare a lui Mercur/Jupiter în Săgetător va avea loc tocmai peste 12 ani.

Conform horoscopului Urania, din perioada 15-21 decembrie, câteva zodii au nevoie de ajutorul peroanelor dragi. Cu toții avem momente în care ne simțim lipsiți de energie ori doar pur și simplu nu reușim să le facem pe toate, astfel dorim o mână de ajutor din partea oamenilor care ne înconjoară.

De asemenea, printre cei vizați de Urania, cei care stau bine în perioada 15-21 decembrie sunt nativii zodiei Berbec. Aceștia au o perioadă de calm, în care analizează fiecare pas. Totodată, astrologii subliniază și că nativii zodiei Gemeni au un drum care le permite să progreseze, lucru de care trebuie să profite.

Urania dezvăluie ce ne spun astrele zilele următoare

Previziunile Urania pentru perioada 15-21 decembrie anunță și că următoarea intrare a lui Mercur/Jupiter în Săgetător va avea loc tocmai peste 12 ani.

Berbec

Previziunile pentru nativii zodiei Berbec anunță mult calm în viața acestora. Aceștia vor reveni ”cu picioarele pe pâmânt” tocmai între 16 decembrie și 18 decembrie. De asemenea, prin preajmea acestor zile, Berbecii vor vor avea activități legate de felul în care sunt percepuți de oamenii din jur. Între 20 și 21 decembrie, treceți printr-o etapă favorabilă oricărui tip de dialog. Totodată, treceți printr-un context astral favorabil care aduce în prim-plan posibilitatea de a și arpobat, validat ori chiar mai bine plătit.

Horoscop Urania actualizat, perioada 15-21 decembrie: zodii care au nevoie de ajutorul celor dragi
Conform horoscopului Urania, din perioada 15-21 decembrie, câteva zodii au nevoie de ajutorul peroanelor dragi

Taur

Între 15 și 16 decembrie, nativii zodiei Taur vor avea parrte de momente romantice și în totală armonie cu partenerul de viață. Între 16 și 18 decembrie, vor avea parte de o zi mai agitată, inat între 20 și 21 decembrie, vor purta dialoguri ce țin de segmentul banilor.

Gemeni

Între 15 și 16 decembrie, nativii zodiei Gemeni vor avea parte de momente plăcute care au legătură cu activitățile publice. Între 18 și 21 decembrie, Gemenii au parte de un izvor de calm, cu toate că vor trece printr-o perioadă destul de agitată.

Rac

Previziunile Uraniei pentru nativii zodiei Rac, în perioada 15 și 16 decembrie, vor avea parte de un moment special, care îi va umple de speranțe. Între 16 și 18 decembrie, vor fi preocupați de segmentul socio-profesional, iar între 18 și 20, Racii își vor căuta echilibru, dar mai ales încrederea în câteva persoane care le înconjoară.

Leu

Horoscop Urania actualizat, perioada 15-21 decembrie: zodii care au nevoie de ajutorul celor dragi
Conform horoscopului Urania din perioada 15-21 decembrie, Leii vor primi daruri!

Nativii zodiei Leu, în perioada 15 și 16 decembrie, vor primi daruri ori gratificări. Între 18 și 21 decembrie, vor analiza toate aspectele vieții lor, pentru a vedea ce lucruri stau bine și ce lucruri stau rău, mai apoi pentru a schimba aspectele negative.

Fecioară

Previziunile Uraniei pentru perioada 15-21 decembrie, anunță nativii zodiei Fecioară că la sfârșit de săptămână vor iniția o împăcare, pentru a relua o relație cu un partener de afacei. Între 18 și 20 decembrie, identifică unele idei prin care să poată pune visul lor pe roate.

Balanță

Între 15 și 16 decembrie, nativii zodiei Balanță se vor relaxa alături de familie. Între 16 și 18 decembrie, Balanțele vor avea dialoguri prin care își pot consolida noi colaborări.

Scorpion

Între 15 și 16 decembrie, vrei avea parte din plini de trăiri care te vor umple de bucurie și energie pozitivă. Între 16 și 18 decembrie, Scorpionii vor trece printr-o etapă nu tocmai bună la locul de muncă, iar între 18 și 21, aceștia vor purta dialoguri legate dde segmentul banilor.

Săgetător

Între 15 și 16 decembrie, aceștia au dorința de a retrăi bucuria de a fi în sânul familiei. Între 18 și 20 decembrie, în casa lor va fi sărbătoare, iar între 20 și 21, este posibil să vă întâlniți cu o cunoștință care să vă dea niște ponturi exact pentru ceea ce vă lipsește.

Capricorn

Previziunile Uraniei pentru nativii zodiei Capricorn anunță un val de informații care îi va ajuta enorm. Între 18 și 20 decembrie, Capricornii fug de tot ce înseamnă sentimental.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător, în perioada 15-16 decembrie, vor rezolva câteva aspecte legate de segmentul banilor. Între 16 și 18 decembrie, aceștia vor fi extrem de temperamentali, ba chiar de nestăpânit, însă între 18 și 21 decembrie, vor avea chef să se relaxeze, să se destindă.

Pești

Între 15 și 16 decembrie, nativii zodiei Pești vor avea o perioadă minunată, ce implică aria spirituală. Între 18 decembrie și 20 decembrie, Peștii vor să simtă mai multă iubire, lucru care se și întâmplă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×