Horoscop zilnic: luni, 31 decembrie. Zodiile care se vor certa de Revelion

Victor Anghel   
în Horoscop
30/12/2018, 17:02
Horoscop zilnic: luni, 31 decembrie. Zodiile care se vor certa de Revelion
Horoscop zilnic: luni, 31 decembrie. Zodiile care se vor certa de Revelion

Este ultima zi din 2018, iar astrologii au spus care sunt previziunile pentru horoscopul zilnic de luni, 31 decembrie. Din nefericire, sfârșitul de an îi prinde pe unii nativi pe picior greșit, pentru că au mari șanse să se certe cu prietenii sau rudele fie în timpul zilei, fie spre seară, de Revelion. Printre cei care sunt predispuși să poarte o discuție aprinsă se numără Taurii, Racii, Scorpionii și Săgetătorii. Desigur, pentru toți există și vești bune.

În cursul acestei săptămâni Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An, care ne bate la ușă. În plus, astrologii au spus care sunt zodiile norocoase din 2019, dar și cum arată horoscopul pentru cei mai importanți oameni din politica din România, respectiv: Klaus IohannisViorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Așa arată horoscopul de azi, 31 decembrie

În rândurile care urmează, afli ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 31 decembrie. După ce consulți horoscopul zilei, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec

În prima parte a zilei, nativii Berbec vor avea parte de liniște, însă, spre după-amiază, lucrurile se schimbă la 360 de grade și o să fie precum niște titirezi. Desigur, e vorba de agitația dinainte de noaptea de Revelion când sunt atâtea de pus la punct și numeroase tradiții de care trebuie să țină cont.

Taur

Chiar dacă e ultima zi a anului, cei născuți în zodia Taur vor avea mult de muncă la muncă sau la serviciu. Dacă mergi la serviciu, fii precaut pentru că în aer plutește și un iz de conflict, nu doar atmosfera de sărbătoare. Specialiștii îți recomandă să te ocupi doar de îndatoririle tale și să eviți provocările celorlalți. Fii atent și cu sănătatea, pentru că ești predispus la îmbolnăviri. Ține o dietă și dozează-ți eforturile. Ți-ar fi de ajutor și remediile naturiste.

Gemeni

Potrivit horoscopului zilnic de luni, 31 decembrie, Gemenii pot să aibă parte de momente neplăcute create fie de persoana iubită, fie de copii. Ar fi excelent dacă ți-ai acorda timp pentru tine și să desfășori o activitate plăcută, recreativă. Cu toate acestea nu neglija persoanele dragi, ascultă-le nevoile și ține cont de ele. În seara de Revelion organizezi o petrecere împreună cu prietenii apropiați. Nu uita să ai și vâsc în casă în noaptea dintre ani, pentru că este o plantă cu adevărat magică.

Rac

Nativii Rac au parte de multă agitație astăzi, 31 decembrie, în sfera familială. Ei au multe lucruri de rezolvat în legătură cu casa sau alte treburi lăsate neterminate. Din nefericire, discuțiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate și ar fi bine să își controleze reacțiile. Astrologii recomandă să țineți cont de părerile și sfaturile celor dragi.

Leu

Conform horoscopului zilnic de luni, 31 decembrie, pentru cei născuți în zodia Leu se conturează întâlniri și discuții interesante cu o rudă sau cu un prieten destul de apropiat. Noutățile pe care le afli astăzi te pot pune destul de mult pe gânduri. În cazul în care urmați unele cursuri sau diverse studii, rețineți că procesele de învățare-evaluare sunt deficitare și cu greu puteți face față unui discurs sau unei probe.

Fecioară

Finalul lui 2018 trezește în nativii Fecioară noi vise, noi planuri în legătură cu Noul An. Ei știu că au trei dorințe importante pentru 2019 și au șanse mari să și le vadă îndeplinite. Astrologii spun că orice este posibil anul viitor pentru cei născuți în zodia Fecioară și îi sfătuiesc să nu își stabilească obiective fixe.

Balanță

Balențele au multă energie astăzi: au chef de vorbă, se implică în multe treburi în același timp, iar cei din jur sunt pur și simplu fascinați de viteza cu care rezolvați totul. Finalul lui 2018 este fabulos și așa va fi tot anul viitor. Conform mărturisirilor făcute de astrologi, energia astrală va fi la cote maxime pentru ei, iar aceștia o vor folosi în beneficiul lor.

Scorpion

Potrivit horoscopului zilnic de luni, 31 decembrie, Scorpionii au șanse destul de mari să se certe cu colegii sau șefii, așa că ar fi bine să își îndeplinească îndatoririle și să colaboreze în armonie cu colegii.

Săgetător

Ultima zi a lui 2018 este favorabilă dialogurilor cu prietenii pentru nativii Săgetător. Din păcate însă, sunt posibile altercații! Sfat util din partea astrologilor: cu puțin efort și bunăvoință, aceștia se vor descurca de minune. La muncă, atât șefii, cât și colegii sunt cu ochii pe tine.

Capricorn

Nativi Capricorn, sunt invitați pe ultima sută de metri la o întâlnire importantă, unde veți fi nevoiți să țineți un toast. Ar fi bine să vă pregătiți serios și să vă susțineți punctele de vedere cu fermitate. Emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat.

Vărsător

Conform horoscopului zilnic de luni, 31 decembrie, Vărsătorii vor face multe drumuri. Dacă nu pornești într-o călătorie, este ca să mergi la destinația unde îți vei petrecere anul acesta Revelionul. Te-ai pregătit ca la carte pentru noaptea dintre ani: ți-ai cumpărat o ținută în care te simți excelent și ai preparat și câteva feluri de mâncare. Cum îți dorești să știi câte ceva în linii mari despre 2019, începi chiar de azi să consulți mai multe horoscoape.

Pești

Analizezi foarte serios anul 2018 și ești gata să tragi niște concluzii mature. Ești destul de mulțumit de anul care se încheie,iar pe chipul tău se citește un fel de satisfacție, de liniște, de siguranță că ai făcut ceea ce trebuie. Privind spre Noul An te încearcă unele emoții și te gândești că ar fi bine să faci unele schimbări pe ici, pe colo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×