Horoscop zilnic: luni, 10 septembrie. O zodie va fi cutremurată de o veste!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/09/2018, 21:34
Horoscop zilnic: luni, 10 septembrie. O zodie va fi cutremurată de o veste!
Potrivit previziunilor meteorologice, ziua de luni, 10 septembrie, va fi una plină. Astrologii prevestesc unei zodii o veste ce o va cutremura.

Potrivit horoscopului pentru ziua de luni, 10 septembrie, va fi una plină. Astrologii prevestesc unei zodii o veste ce o va cutremura.

Recomandările pentru aceasă zi sunt de a fi precauți, de a discuta cu cald și să vă gândiți mai mult la cum vă manifestați în societate.

Așa arată horoscopul de luni, 10 septembrie

De altfel, astrologii prevăd, pe lângă vești cutremurătoare și un star bun. Paradoxal, dacă toți nativii zodiilor au grijă la ce fac și spun, vor avea parte de un început de săptămână chiar foarte bun, plin de entuziasm și multe momente frumoase.

Zodia Berbec

În zona serviciului, Berbecii au parte de multă agitație. De aici ai și comportamentul tău va fi unul în opoziție cu toată lumea. Crezi că numai tu faci lucrurile bine și după ce că era destulă agitație, așa vei avea parte și de mai multă, stârnind oamenii.

Zodia Taur

Pe plan sentimental ori din punct de vedere al relațiilor cu cei dragi, lucrurile se vor shcimba la 180 de grade. Se pare că vei fi implicat î niște evenimente alături de prietnei, familie, copii.

Zodia Gemeni

Schimbări la orizont pentru nativii zodiei Gemeni! Un proiect de familie în care ești mai mult decât implicat, va lua sfârșit astăzi. Este recomandat să eviți discuțiile în contradictoriu cu alte persoane.

Zodia Rac

Ceva în anturajul tău se schimbă. Dar tu vei fi cel care decide asta. Se pare că tevei îndepărta de cineva. Este recomandat să fii prudent în ceea ce spui și faci

Zodia Leu

Este posibil să primești niște bani pe care îi voiai de mult și pe care de altfel și crezi că-i meritai. Cu toate că banii vin, este bine să nu risipești fără să te gândești de două ori înainte.

Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fercioară au parte de multe provocări astăzi. Iar, pentru că ai parte de ele, vei fi un pic acid. Este recomandat să ai grijă la ce spui, pentru că sigur vei regreta.

Citește și: Coloana oficială a lui Igor Dodon, grav accident de circulație

Citește și: Mircea Badea râde de români. ”Cum îi recunoști în aeroport?”

Citește și: Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi

Zodia Balanță

Balanțele simt nevoia să se odihnească, de aceea au în plan să se relaxeze cumva. Este posibilă o ieșire în oraș cu prietenii sau familia.

Zodia Scorpion

Nici pentru Scorpioni nu e o zi prea liberă. Și nativii zodiei au parte de multe provocări, și asta din partea familiei. Se pare că vor reluea niște discuții mai vechi, care oricum nu i-au făcut plăcere.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor trebui să aibă multă răbdare la locul de muncă. Se pare că ai niște restanțe și acum trbeuie să le faci față șefilor care îți amintesc de ele.

Zodia Capricorn

Este o posibilă plecare în străinătate sau poate doar un gând. Nu e vorba de săptămâna aceasta, dar clar se prevese o astfel de plecare în viitorul apropiat.

Zodia Vărsător

Reușești astăzi să îți achiți datoriile. Oricum tu ești cel care ține casa, cel care se acupă de organizarea banilor, așa că știi cel mai bine ce e de făcut ca să nu mai ajungi într-o situație în care să ai datorii din nou.

Zodia Pești

Simți nevoia să organizezi niște relații, fie că e vorba de partenerul de viață, fie că e vorba de cineva din sfera profesională. Vei pune punct unora, dar e bine să gândești limpede.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×