Coloana oficială a lui Igor Dodon, grav accident de circulație

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/09/2018, 19:15
Coloana oficială a lui Igor Dodon, grav accident de circulație
Coloana oficială a președintelui Igr Dodon a fost implicată într-un accident grav de circulație.

Coloana oficială a președintelui Igor Dodon a fost implicată într-un accident grav de circulație. Din filmulețele care deja au apărut pe internet, două mașini, care făceau parte din coloana oficială a liderului, s-au tampotant în trafic. La orele dumpă-amiezei s-a petrecut marele eveniment neplăcut. Președintele se afla pe traseul Chișinău-Unghieni. În apropiere de orașul Strășeni, mașinile s-au ciocnit fără a se mai poate evita, după cum anunță Publika Tv. Liderul Republicii Moldova se afla și el în interiorul uneia dintre mașini.

Președintele Igor Dodon a fost dus la spital

Președintele Republicii Moldova, fiind implicat în acest accident, a suferit în urma lui. Acesta a fost dus de urgență la spital. Se pare că, în mașina care a fost tamponată în trafic nu se afla doar liderul Moldovei, ci și fiul său. Siguranța faptului că și fiul lui se afla în autoturism a acordat-o Anatolie Gorea, în cadrul unei convorbiri, în direct. „Preşedintele şi membrii familiei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

Starea preşedintelui este bună. Dumnealui a fost ivestigat de către medici, starea lui este bună. Cu domnul preşedinte se mai aflau doi ofiţeri SPPS, la toţi le-a fost acordat primul ajutor medical. În accident au fost implicate două maşini din partea SPPS. Coloana preşedintelui se deplasa regulamentar, iar pe contrasens a ieşit un camion şi a avut loc ciocnirea cu două maşini ale SPPS”, a declarat acesta

În urma primelor informații apărute pe baza acestui subiect, Igor Dodon este într-o stare bună. Cel care a avut de suferit cel mai mult în urma acestui accident a fost șoferul acestuia. Directorul Institutului de Medicină de Urgență a dat mai multe declarații în ceea ce privește starea președintelui. ”Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoarea, nu pune viața în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat”, a declarat Mihai Ciocanu, director al insitutului.

Citește și: Mircea Badea râde de români. ”Cum îi recunoști în aeroport?”

Citește și: Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi

Citește și: Ziua Mondială a Frumuseții. Vezi poze cu cele mai frumoase femei din România! 

De asemenea, purtătorul de cuvânt al președintelui a ținut să liniștească pe toată lumea lăsând un mesaj pe pagina sa de Facebook. ”Președintele Igor Dodon se simte bine, de intervenția medicilor nu a avut nevoie”, a scris Maxim Lebedinshi. Pentru a veni cu niște informații suplimentare și pentru ca lumea să știeexact ce a pățit, șeful Serviciului de Protecție și Pază a lămurit  situația lui de sănătate. Așa că, în urma impactului, președintele s-a ales doar cu câteva vânătăi și zgârieturi.

Ce spun martorii despre accident?

Igor Dodon a fost implicat într-un accident grav.
Mașina în care se afla Igor Dodon.

În urma impactului, martorii au venit și ei cu declarații. Toți susțin că cele două mașini s-au răsturnat și că mai multe persoane implicate în tamponare au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, aceștia susțin că șoferul a fost cel mai grav afectat, așa că, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțte și pompieri, conform Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×